Елена Паришева получи шокираща гавра от страна на мъжа си Ивелин Попов

Футболният ни национал Ивелин Попов не показва никакво уважение към жена си Елена Паришева. Бившата фолк дива се отказа от моментната си слава в "Пайнер", за да бъде постоянно до Попето, но това явно не е оценявано подобаващо от него.

Оказва се, че футболистът навсякъде хвалил креватните умения на своята бивша изгора Бриана. Слуховете вещаят, че именно с нея Попето е изменил на Елена Паришева преди време. Макар да не стана съвсем ясна достоверността на тези слухове, познати на Ивелин твърдят, че той си е признал за миналото с колежката на жена му и не само това, но дори похвалил уменията й, както писа ПИК.

[caption id="attachment_334297" align="alignright" width="300" class=" "]Ивелин Попов не оценява достатъчно Елена Паришева Ивелин Попов не оценява достатъчно Елена Паришева[/caption]

Елена Паришева знаела за прегрешението на бащата на децата й и му била простила отдавна. Това, което може би не заслужава прошка обаче, е поведението на Ивелин Попов след авантюрата му с Бриана. Той не само не се срамувал, че е излъгал така подло жена си, но и се хвалел пред приятели, че е голям мъж, научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_334299" align="alignleft" width="300" class=" "]Бриана накара много мъже да съгрешат Бриана накара много мъже да съгрешат[/caption]

Певицата Бриана е считана за едно от най-големите изкушения за мъжете в светските среди. Тя нашумя най-вече с любовни афери със спортни личности. Освен Попето, се говори, че преди време е омаяла и бившия волейболист и национален селекционер Мартин Стоев. В момента пък слуховете я правят новата половинка на боса на футболния Литекс Гриша Ганчев.

"Че е невероятно красива, няма спор. Не знам защо обаче винаги търчи след неподходящите мъже. Да си намери свободен мъж, който има сериозни намерения спрямо нея. Тя не заслужава да бъде втори избор на никого." - коментират близки до Бриана.

Втори като Ивелин Попов обаче няма. Не стига, че е изменил на Елена Паришева, но и даже не се срамува от това. А Ели прекрати кариерата си специално заради него, което наистина е огромна саможертва.