Невена Пейкова разкри, че Х фактор ще й липсва

Красивата блондинка Невена Пейкова е очарована от най- красивото преживяване в живота си. Невена е част от шоуто на Х фактор и заяви в интервю пред Нова телевизия, че определено музикалният формат Х фактор ще й липсва много, след като приключи.

Въпреки злобните слухове, участниците в него не си правят никакви кофти номера. Нито се мразят или завиждат, допълни още чаровната певица. Невена, която с Михаела останаха в отбора на Саня каза, че макар и да са конкуренти с останалите състезатели, отношенията им са като в едно голямо и задружно семейство. Чаровната певица сподели също, че я наляга мъка, защото края на реалите формата наближава, пише bliasak.bg. А тя вече била свикнала с динамиката и шампионския дух на телевизионния формат.

[caption id="attachment_334353" align="alignright" width="300"]Невена Пейкова е нахъсена да продължи напред Невена Пейкова е нахъсена да продължи напред[/caption]

Невена е нахъсена да победи, но не си го е навила като самоцел на всяка цена, открехна още намеренията си една от най-талантливите участнички. Припомняме, че преди последния лайф Невена я застигна огромна мъка. Тя загуби баба си, която я отгледала и към която момичето питаело само много топли чувства. Тя била кръстена на нея и бабата много искала да я види на финала. Затова Невена продължи битката, с което събра овациите не само на своята менторка, но и на останалото жури и феновете на формата.

Невена Пейкова е сигурна, че шоуто ще остави трайна следа в живота й , въпреки крайния резултат. С останалите от формата Х фактор са си създали дори приятелски отношения и при всяко едно отпадане го приемат като лична драма, разкри още хубавицата, разбра и Kluiki.bg.

За следващия епизод играчите ще подготвят по две парчета. Едното е на български изпълнител, а другото на английски. Невена не разкри кои песни подготвя, само спомена, че едната нейна песен, която ще изпее е на естрадната легенда Васил Найденов.