Дони и Нети са изправени пред провала на брака си, ако не вземат спешни мерки!

Дони и Нети - тези двама симпатяги дълги години са любимци на българите, а семейството им бе давано за пример. Защото през цялото време заедно Дони и Нети не си изневериха, не се излъгаха взаимно и живееха в пълна хармония, за разлика от повечето светски двойки у нас. Идилията им обаче за жалост е приключила, разкриха близки до семейството им.

Разривът между Дони и Нети се отразил най-силно върху малката им дъщеричка Лилия, която постоянно плачела от бурните скандали на родителите си. Оказа се обаче, че в случая почти изцяло вината е на чаровната Нети, която все по-често забравяла, че е омъжена жена и майка.

[caption id="attachment_334398" align="alignright" width="300"]Дони и Нети Нети се е променила коренно, а Дони не познава "новата" жена в нея[/caption]

Хубавата Антоанета Добрева изпаднала в неочаквана криза на възрастта и малко, преди да чукне 40 лазарника, решила, че се е изморила от аскетичния живот в дома си. Знаем, че Дони е върл последовател на будизма и живее според правилата на религията. В къщата им не се яде месо, не се говори на висок тон (поне до преди месеци), не се пие алкохол и задължително се медитира поне два пъти дневно.

"Нети обаче престана да живее, както преди и го удари през просото. Тя почти не се прибира у дома след работа, а хваща под ръка добрата си приятелка Нона Йотова и двете хукват по кръчмите. Никога досега не сме виждали Нети да пие, а напоследък я улавяме да го прави не само в ресторантите, а и непосредствено преди представление в гримьорната. Всички са ошашавени от прамяната в нея", разкриват потресени колеги на Нети.

Те разказват и за скандалите с Добрин Векилов - Дони, на които ставали свидетели. Притеснен за съпругата си и промяната у нея, Дони правил всичко по силите си, за да разбере какво я мъчи и да се опита да върне предишната Нети. Това обаче не му се получавало, а нервите му вече не издържали.

"Дони е бесен, защото Нети не се прибира у дома след работа, а оставя него и бавачката да се грижат за дъщеря им Лилия. Малката е само на четири годинки, а поведението на Нети е крайно недопустимо. Ако продължи в този дух, със сигурност бракът им скоро ще приключи и то официално", убедени са колеги и приятели на Дони и Нети.