Чаровната Алекс Раева бе връхлетяна от най-голямото щастие на света!

Певицата и водеща на "Х Фактор" Алекс Раева е на седмото небе от радост, а колегите не смогват да й честитят. Защото не Мария Игнатова, а Алекс Раева очаква бебе. Това разкриха източници от кухнята на предаването, а новината гръмна като бомба.

Едва сега стана ясно защо чаровната Мария Игнатова на няколко пъти намекваше за още едно бебе, което ще се роди в шоуто - извън родените вече деца на Бедрос Халваджиян и мегастабилния Георги Бенчев. "Ще има и ощеее, обзалагам се. Ще има и още едно бебе в шоуто", вече три пъти повтаряше Мария Игнатова и закачливо потъркваше коремчето си.

[caption id="attachment_334409" align="alignright" width="300"]Алекс Раева Алекс Раева и диджей Дончо ще стават родители[/caption]

Оказа се обаче, че не тя, а колежката й и близка приятелка Алекс Раева скоро ще става майка, което я направи най-щастливата жена на света. Противно на спекулациите, че Алекс Раева се е върнала при Слави Трифонов и че е още влюбена в него, истината е, че бебето й е от нейната единствена половинка диджей Дончо.

Самият той едва не умрял от изненадата и огромната радост, когато Алекс Раева му съобщила новината. Източниците разказват, че двамата се уговорили да пазят в тайна бременността на Алекс, която е едва във втория месец, за да не дават поводи за спекулации и клюки.

Но ето, че не бъдещите родители, а колегите на Алекс Раева не се стърпяха и издадоха новината, подшушната им под сурдинка от самата бременна.

"От една страна е добре, че се разбра всичко, за да спрат жълтите вестници веднъж завинаги да въртят интриги и да се чудят какви помии да бълват. Сега поне ще оставят Алекс Раева и Слави Трифонов на мира, защото двамата не само не са заедно, но дори и не са се виждали от няколко години. Алекс е безумно щастлива с Дончо и двамата са перфектно семейство, така, както ще бъдат и перфектни родители", коментират колеги на гласовитата певица и водеща.

Все още не се знае дали Алекс Раева ще се съгласи да участва в големия концерт на Слави Трифонов и Ку-ку бенд в зала "Арена Армеец" през април, но вероятността да откаже заради бременността си е повече от голяма.