Жестоко предсказание за красивата чаровница Кейт Мидълтън хвърли в паника цяла Великобритания!

Дните на Кейт Мидълтън на тази планета са преброени. Това твърди британски астролог, чието предсказание е поместено в английско онлайн издание, научи Kliuki.bg. Съдбата на Кейт щяла да бъде сходна с тази на принцеса Даяна. Красивата съпруга на принц Уилям ще намери смъртта си малко след като роди второто си дете, твърди астрологът. Тогава щяло да излезе наяве тъмно минало на хубавицата, в което да се разбере, че е имала извънбрачна връзка. Това щяло да вкара в ужас цялата страна и да погуби прелестната Кейт Мидълтън, която щяла да се разболее смъртоносно.

[caption id="attachment_334430" align="alignright" width="300" class=" "]Кейт Мидълтън може да умре до няколко години, астролог предсказа жестоката й съдба Кейт Мидълтън може да умре до няколко години, астролог предсказа жестоката й съдба[/caption]

Въпреки че всичко това изглежда доста съмнително, огромна част от английското население вече е в паника за живота на своята любимка. Кейт е обожавана от народа, даже повече от мъжа си Уилям. В това отношение много си прилича с покойната Даяна, която също се държеше много добре с простолюдието, заради което то я боготвореше. Мидълтън била същата, разкриват близките й. Затова те се страхуват двете жени да не се окажат наистина със сходна съдба.

"Ако нещо се случи с принцесата, страната ни ще затъне. Тя е най-прекрасното нещо, което имаме. Безценна е." - смятат англичаните.

Астрологът обаче е категоричен, че Кейт Мидълтън ще си отиде рано от този свят. Той не е много сигурен за начина, по който това ще стане. Засега предвижда разболяване от мъка, че Уилям иска развод след изневярата й, но е възможно и друго. Не е изключен и вариантът да загине в катастрофа и тогава приликата с принцеса Даяна ще бъде пълна. Самата Кейт много е харесвала майката на мъжа си и дори смята да кръсти следващото си дете на нея, ако то е момиче.