Моника Валериева загази, спипаха я с крадена кола

Моделката Моника Валериева се забърка, но в афера с крадени коли. Скандално известната манекенка бе спипана с лукзозен джип БВМ, като ченгетата се усъмнили, че е краден. Те взели автомобила за проверка, като открили сигурни доказателства, че не е редовно придобит. След което возилото изчезнало втори път от паркинга пред районното управление в Дупница.

Светската бръмчалка, чието име нашумя покрай аферата с футболиста Валери Божинов отново стана популярна, но с поредната измама. Полицаите бил убедени, че Мона не е участвала лично в задигането на автомобила от паркинга, но затова е спретнала свои приятелчета, които имали познания в подобни афери. Те разбира се й върнали возилото, което й бил подарък от предишното й гадже с тъмна слава- Стъклето. Владимир Ангелов, както е истинското име на бандюгата е част от кохортата на изчезналите яко дим братя Галеви, пише Слава.

[caption id="attachment_334437" align="alignright" width="300"]Моника Валериева се замеси пак в скандал Моника Валериева се замеси пак в скандал[/caption]

Смелостта на бившата любовница на Валери Божинов да кара крадено возило не е случайна. Моника Валериева е дъщеря на бивш полицай от отдел „Криминален” в Дупница Валери Тодоров и затова смелостта й е оправдана, коментират техни съграждани от западния град, разбра и Kluiki.bg.

След близо ден търсене на мистериозно изпарилата се кола и двама уволнени полицаи, колата бе открита. На около седемдесет километра от Дупница, по пътя за Ихтиман. Моника Валериева се измъкна „суха от водата” заради татко й, недоволстват техни съграждани.

Аферата се потули, но Моника се сдоби с още по-лъскава кола. Тя вече кара поръчково „Бентли”, подарък от новата й тръпка. Возилото, което се оценява на няколко хиляди евро било сама малка част от нещата, които хлътналия по нея бизнесмен Емо Скалата правил за своята любима.

Известната манекенка, която със скандал стана популярна получава различни дарове от пухкавия бизнесмен със съмнителен бизнес.Припомняме, че наскоро той направи Моника Валериева и управител на фризьорски салон, като преди това там се разпореждаше вече бившото му гадже, което пухкавия богаташ уволни.