Иван Христов и Вихра Петрова се срещнаха по нейно желание, преди да отлети за Лондон!

Бившите съпрузи Вихра Петрова и Иван Христов, които направиха развода си достояние на целия народ преди малко повече от три години, неочаквано стопиха ледовете. Нещо повече - чаровната брюнетка дори успя да трогне екс половинката си на неочаквана среща. Тя се състоя малко преди Вихра да замине за Лондон, където е и в момента, а инициативата за срещата е изцяло по нейно желание. Това разкриха близки до продуцента.

След годините, прекарани в разправии, скандали и обиди, Вихра Петрова реши да зарови томахавката. Първата стъпка към примирието с Иван Христов бе фактът, че от известно време насам тя вече спокойно пуска дъщеря им Ава в дома му с Ирина Тенчева. Момичето последно бе там на Ивановден, като това се оказа най-големият подарък за баща й, припомня Kliuki.bg.

[caption id="attachment_334463" align="alignright" width="300"]Иван Христов Вихра постъпи наистина благородно, но Ирина в ревността си не го оцени[/caption]

Черешката на тортата обаче бе поставена преди няколко дни, когато Вихра Петрова поканила Иван Христов в известен столичен ресторант. И буквално го трогнала като пожелала да му подари красива дрешка за бъдещото бебе с Ирина Тенчева. Последната е бременна в последния месец и трябва да роди през февруари, за когато е определен терминът.

"Иван останал като гръмнат, все едно не гледал насреща си Вихра, а съвсем различна и непозната жена. Той наистина се разчувства от жеста й и е убеден, че времето е повлияло добре върху нея. Сега вече е сигурен, че нещата ще вървят добре за всички и че Ава вече няма да понася скандалите на родителите си. Само дето Ирина помрачи малко щастието му, но ревността си е присъща на жените", разкриват приятели на Иван Христов.

Продуцентът искрено съжалил, че е бил откровен с Ирина Тенчева и е казал за срещата си с Вихра, тъй като думите му я накарали да подскочи като ужилена. Бременната Ирина била наистина бясна и категорично заявила, че бебето й няма да носи нищо, дадено от Вихра Петрова. Смятала, че ще му донесе лоша енергия.

"Направи добро, пък виж как ще ти отвърнат... Неслучайно са го казали хората. Да не говорим, че Ирина е последната, която да обвинява в нещо Вихра, след като й го отмъкна под носа. Но тя си знае", коментират източниците.