Азис се сближи с Преслава след като я разплака на интервюто за „Папараци”

Азис разтопи сърцето на Преслава с кавър на ретро-парчето „Богиньо моя”.

Костинбродският славей много интензивно взе да обърква приятелките си. Тъкмо се изяви като пръв шафер и душеприказчик на Мария, вече Гущерова и хоп! – Взе, че се кълне в любов на друга, видя kliuki.bg.

След като вля свеж рейтинг в подновената кариера на госпожа милионершата, Азис се отдаде на любимото си хоби – забавление с момичетата! Преслава му се оказа много на сърце, особено след като я разплака специално за предаването на Николета.

Добричлийката обаче излезе златна! Не просто не му се разсърди, но се оказа единствената, която показа, че й пука за него. Азис претърпя сериозен инцидент във фитнеса, който ще му наложи дълго време да стои далеч от уредите. Докато се подлагаше на болезнени възстановителни процедури, певецът беше посетен от Преслава в болницата, което допълнително ги сближило.

[caption id="attachment_334819" align="aligncenter" width="300"]Лош, лош Азис! Докторът каза "Не" на фитнеса, той атакува сладкарниците! Лош, лош Азис! Докторът каза "Не" на фитнеса, той атакува сладкарниците![/caption]

Любимата на Бирмата взе да му прави домашни посещения, където Азис сериозно заплашва да я изкара от форма. Сладките изкушения, които й приготви заплашват да я разделят с имиджа на анорексичка. Феновете тогава писнаха ентусиазирано: „Ще правят дуеееееееет!”

Като нищо ще се окажат прави, защото Преслава публикува видео, докато двамата са в студио. Дали се разпява не е ясно или наистина Азис ще направи кавър на „Богиньо моя” – не се разбра. Почитателите обаче останаха в захлас! Любимецът им не е звучал така от времето на „Обичам те”.

[caption id="attachment_334820" align="aligncenter" width="300"]Азис пее за Преслава! Но пък как пее самоооооооо![/caption]

Преслава, естествено, е трогната и впечатлена. Мнението й се сподели от всички, които мигом си пожелаха певецът да направи албум със златни парчета, вместо поредните комерсиални еднодневки. Вижте с какво Азис ги впечатли толкова: