Вихра Петрова каза "сбогом" на Иван Христов със сълзи на очи...

Краят на всички надежди настъпи. Вихра Петрова съобщи на Иван Христов жестоката вест, че повече никога няма да бъдат заедно, научи Kliuki.bg. Въпреки че го обича до болка, тв водещата не можела да бъде с мъж, който има дете от друга. Според слуховете, Иван не спрял да търси Вихра, макар че Ирина Тенчева чака бебе. Съпродуцентът на "Къртицата" още обича бившата си и това е видно. Тя също го обожава, но новият човешки живот, който е на път, разделя двамата завинаги.

Вихра и Иван приключиха своя брак, но преди месеци искрата между тях пак пламна. Тогава тв водещият, явно изплашен от новината за новото си дете, потърси Петрова и двамата изживяха втори романс. След като Вихра обаче узнала за бременността на Ирина, на мига била шута на Иван.

[caption id="attachment_334830" align="alignright" width="300" class=" "]Вихра Петрова ще помни вечно Иван Вихра Петрова ще помни вечно Иван[/caption]

"Вихра не е като Ирина. Никога няма да се хване с мъж, който има друго семейство. Не разбирам защо Иван я остави изобщо. Сега можеха да са си щастливи заедно и с Ава постоянно." - споделя приятелка на Вихра Петрова.

Парадоксалното е, че в момента Иван Христов не бил щастлив с Тенчева, защото смятал, че още едно дете ще му дойде прекалено много като отговорност. Той едва се справял с мисълта, че е баща на Ава, а какво остава за още едно дете?! Все пак Иван винаги се е отнасял с респект към жената до себе си, заради което бил готов да бъде баща на новото си отроче в пълния смисъл на думата.

За Вихра Петрова остава разочарованието, че мъжът на живота й се оказа слаб. Той я напусна, когато започнаха проблемите, вместо да поговорят за това заедно. След това се осъзна, но вече е късно. Любовта на живота й ще гради семейство с друга жена.