Мария направи Християн Гущеров най-щастливият съпруг на света!

Невероятно щастие дойде в дома на семейството на Мария и Християн Гущеров. Само месец след сватбата миньончето на поп фолка направи благоверния си най-щастливия мъж с новината, че след девет месеца ще става татко. Това разкриха източници, близки до младоженците, научи Kliuki.bg.

Припомняме, че преди и след сватбата си с Християн Гущеров, Мария не се умори да дава интервюта и да тръби пред медиите, че най-голямото богатство за нея са всички членове от клана Гущерови и най-вече топлината, обичта и домашния уют с Хриси. А в последно време певицата все по-често споменава и желанието си за общ наследник на двамата.

[caption id="attachment_335107" align="alignright" width="300"]Мария Мария ще дари Християн Гущеров с наследник[/caption]

"Мария е бременна, но е още в първите седмици, затова не е оповестила официално новината. Много скоро обаче и това ще се случи, стига да не е твърде суеверна и да предпочете да крие бременността си до последния момент като Ирина Тенчева и Иван Христов. Едно обаче е сигурно и то е, че детето ще я обвърже за вечни времена с рода Гущерови, тъй като то е най-съкровената мечта на Християн", коментират близки до семейството на Мария и Християн Гущеров.

Малкият бъдещ наследник или наследница ще има привилегията да наследи и милионите на фамозно богатия си дядо Добромир Гущеров, чиято собственост и авоари възлизат на стотици милиони левове.

"Добре си оплете кошницата тази Мария. С предишния си брак с Димитър Андонов не успя и днес красивата Никол Андонова се ползва с пълни шепи от благата му. Но Митко Андонов бе и доста по-умен и хитър от Християн. А Хриси е толкова влюбен, че Мария и на главата му да се изправи, пак ще я остави да прави, каквото си пожелае - камо ли да имат свое дете", убедени са приятели на Християн Гущеров.

Остава само да чакаме, за да видим кога Мария и Християн Гущеров ще се осмелят да съобщят официално, че ще стават трима и да им пожелаем, разбира се, бебето да се роди живо, здраво и красиво.