Андреа потвърди, без да ще, че тя подкрепяла финансово Кубрат Пулев преди да стане световен феномен

Андреа се доказа като истинска Барби – принцеса в чалгата!

Любимата на Кубрат Пулев е доказателство, че Кари Брадшоу не е авторска приумица и легенда на прахосниците от другата страна на Океана. Ако представата ви за Андреа е дълга черна рокля с гигантско деколте, просто трябва да надникнете в дрешника й – отделът за обувки!

Също като гореспоменатата героиня, певицата се оказа пристрастена към ултрависоки, ярки и безобразно скъпи „радости за краката”, видя kliuki.bg. Андреа може да посреща рожден ден и да скитосва по Европа с едни и същи одежди, но акцентът на стайлинга й не е само в деколтето! andrea obuvki Певицата разполага с убийствено скъпи екземпляри, чиято обща цена вероятно надхвърля стойността на апартамента на повечето български семейства. Това обаче не е за чудене.

Не е тайна, че Андреа стана звезда в международен план, благодарение на щедрото си семейство. Бизнесът на мама й тате не плати просто таксите за частното езиково училище, но разкраси щерка им със силикон, скъпи музикални проекти и й даде възможността да си сътрудничи с най-оборотните композитори и текстописци.

Иначе Андреа не е стисната глезена богаташка! Легенди се разнасят как поддържала стандарта на Кобрата преди да се прочуе в профибокса. Добрите й приятелки пък щедро се възползваха от възможностите й.

Когато Николета пробиваше в светския ни живот о се черпеше с находки от гардероба на Андреа. Когато плеймейтката официално сложи ръка на банковата сметка на Божинов, забрави този факт, но старите им познати помнят!

След това Моника Валериева се облажи от щедростта й – двете дами брисаха по хотели и СПА за нейна сметка, докато приятелството им не приключи безславно!

Сега Андреа си харчи парите за друго. Освен да си попълва колекцията за обувки, блондинката громи психическите устои на конкуренцията. Казват, че любимата на Кобрата „поканила” десетки свои фена да освиркват Цветелина Янева на Годишните награди на „Планета”. Андреа не давала и дума да се изрече, че някой имал нейните успехи зад граница!