Решението на Вихра вбеси бременната Ирина! (още разкрития + дилемата на Иван)

Решението на Вихра вбеси бременната Ирина! (още разкрития + дилемата на Иван)
4 (80%) 3 votes

Вихра Петрова разгневи Ирина Тенчева, а горкият Иван Христов е между чука и наковалнята!

Колоритният любовен триъгълник между Вихра Петрова, Ирина Тенчева и Иван Христов очевидно не търпи разпад, дори и сега, когато Ирина Тенчева очаква всеки момент да роди дете от продуцента. Това разкриха източници, близки до Иван Христов, който по думите им, бил поставен буквално между чука и наковалнята.

Този път драмата е по-скоро открита война, а бременната Ирина Тенчева не си намирала място от яд и гняв. Причината – решението на Вихра Петрова да я дразни и ходи по нервите така, както тя постъпи с нея, отнемайки съпруга и бащата на щерка й Ава преди повече от три години, научи Kliuki.bg.

Иван Христов

Иван Христов е поставен между чука и наковалнята с двете си жени

От известно време насам Вихра сериозно ходела по нервите на Ирина Тенчева като й се присмивала пред приятелки и дори я имитирала в социалната мрежа Фейсбук. Доказателство за думите на източниците са снимките, на които Вихра копира почти едно към едно всички действия на Ирина Тенчева и то само, за да я унижи.

„Ирина се снима без грим и само след няколко дни хоп – Вихра също цъфна без грим. Явно, за да покаже, че изглежда по-хубава и млада от съперницата, отнела мъжа й. После Ирина си прави селфи с телефон в калъф с английското знаме, а Вихра си купува същия и цъфва със селфи, намазана с маска за лице. Ирина пие вино с приятелки и докато мигнеш, Вихра също се снима с дружки в заведение и се изтипоса в мрежата“, коментират познати на Иван Христов.

Според тях обаче гневът на Ирина Тенчева е оправдан, тъй като в действителност Вихра Петрова наистина изглеждала в пъти по-свежа и красива от бременната Ирина. А това, както се досещаме, лесно би станало причина за нервна криза у не една жена.

Най-зле било положението на Иван Христов. Горкият се чувствал като в капан, а дилемата му на чия страна да застане, била нерешима. От една страна той не искал да разстройва по никакъв начин бъдещата родилка, а от друга отказвал да слуша съветите й и да влиза в конфликт с Вихра, с която към момента били в добри отношения.

„Иван може да живее с Ирина, но по никакъв начин няма да предизвика Вихра и то точно сега, когато двамата са настроени приятелски един към друг и това прави дъщеря им Ава наистина щастливо дете“, убедени са близки до Иван Христов.

За момента не остава друго, освен да чакаме развоя на събитията. А може би след раждането на бебето, тримата ще намерят сили да седнат заедно и да се разберат веднъж завинаги.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Решението на Вихра вбеси бременната Ирина! (още разкрития + дилемата на Иван)”

  1. вас

    февр. 14. 2015

    Уф то пък една Вихра……

Добавете коментар