Мария Илиева не иска да повярва, че Славин Славчев само я е използвал...

Вместо да се радват задружно на победата си, Славин Славчев и Мария Илиева се разделиха по леко скандален начин. Рокаджията надделя над конкуренцията в X Factor преди почти седмица, но това се оказа горчив успех за ментора му Мария. Певицата очакваше благодарностите да бъдат насочени най-вече към нея, но варненският младеж не спомена ментора си в нито едно интервю след шоуто, не го стори даже в речта си при победата, припомня Kliuki.bg.

[caption id="attachment_335315" align="alignright" width="300"]Славин Славчев се разделя с Мария Илиева Славин Славчев се разделя с Мария Илиева[/caption]

Слуховете твърдят, че Мария Илиева така силно се е обидила, че е затворила вратата на Славин към нея завинаги. Изпълнителката на "Нищо" е останала шокирана, че Славчев изобщо не й се е обадил след триумфа си, даже да попита как е. Тя била много наскърбена и изобщо вече не искала да чуе за своя новоизлюпен колега. Нещо повече. Славин демонстрирал много по-близки отношения със Саня Армутлиева, която ще му продуцира албум. Това още повече огорчило Мария.

Славин Славчев обаче имал друга версия за отношенията си с Илиева. Той смятал, че неговият ментор няма почти никаква заслуга за успеха му, защото през всичките тези месеци изобщо не се занимавал с него и го оставял в ръцете единствено на вокалния педагог. Така Славин и Мария не успели да постигнат никак близки отношения и поради това варненецът не счел на необходимо да й благодари за нещо.

По всичко изглежда, че Мария Илиева няма да участва в кариерата на Славин Славчев занапред. Двамата се раделят най-вероятно окончателно не само заради отношенията им, но и поради факта, че те изпълняват различни стилове музика. Все пак обаче, колкото и да се е занимавала със Славин по време на живите концерти, Мария Илиева си остава със заслуга за успеха му, защото нейно беше решението той да участва в последната фаза на X Factor.