За любовта между политици или червените депутати Мая Манолова и Ангел Найденов, представители на настоящето Народно събрание - Двамата се обичат толкова силно, че за готови скоро да се оженят!

Пред зрителите на телевизия Би Ти Ви известната с прозвището "русата фурия" на родната ни политика Мая Манолова съобщи, че макар да са заедно от вече почти три години с нейната половинка в политиката и любовта - Ангел Найденов, който в момента е зам. председател на политическата партия на БСП, не са сключили официално съюз по закон. Всичко това и много други неща депутатката разказа, докато приготвяше прическата си при нейната фризьорка Петя, нейн клиент Манолова била от доста години.

[caption id="attachment_335339" align="aligncenter" width="300"]Когато всичко наистина е любов Когато всичко наистина е любов[/caption]

Затова те са обсъждали и варианта за сватба скоро, но Мая Манолова се пошегува, че първо нейната дъщеря Ралица трябва да се омъжи за годеника си на име Мартин, който също бил член на БСП. Ралица учела и живеела в Германия,  точно там тя била завършила две висши образования, гордеела се с нея майка й. Но сватбени церемонии нямало да има преди местните избори, споделят майка и дъщеря.

[caption id="attachment_335337" align="aligncenter" width="300"]Наследницата на Мая Манолова също с годежен пръстен Наследницата на Мая Манолова също с годежен пръстен[/caption]

Мая Манолова, която беше и заместник председател на Народното събрания в предишния му мандат, и половинката й Ангел Найденов, който е бивш военен министър, ще бъдат първите в българската политика действащи народни представители, които ще сключат брак помежду си, коментира и Клюки.бг.

[caption id="attachment_335338" align="aligncenter" width="300"]Мая Манолова в очакване на сватба с половинката си Ангел Найденов Мая Манолова в очакване на сватба с половинката си Ангел Найденов[/caption]

Политиката не винаги разделя хората, а напротив, явно тя е събрала двамата описани герои. За любовта, както знаем, няма ограничения и пречки, така че желаем на бъдещето политическо семейство много успехи и искрена любов. А тя - любовта, междувпрочем е очевидна за червените лидери - Мая Манолова и Ангел Найденов.