Тв водещата - Нели Хаджийска от предаването на Би Ти Ви - "Търси се", се появи с щастлива новина, очаква второто си бебе.

Нели сподели, че не е много суеверна и затова призна, че ще има второ дете, то пак ще бъде момче и вече тя наближава шести месец. За разлика от други медийни лица, тя открито говори за личния си живот - проблеми, любов, килограми, деца, всичко.

Както първото, и второто й бебе е заченато ин витро, но Нели Хаджийска спокойно споделя тези факти, защото вярва, че колкото по-положителен е човек, толкова по-хубави неща ще му се случват и на него.

[caption id="attachment_335364" align="aligncenter" width="223"]Нели от "Търси се" с щастлива новина Тв водещата Нели Хаджийска от "Търси се" с щастлива новина[/caption]

Както се пише и в друго издание - ежедневника "Всеки ден", водещата на Би Ти Ви и мъжът й много се надявали да имат още деца, затова Нели Хаджийка мечтае дори за трето, но тя се притеснявала предвид напредналата си възраст. И въпреки че първият й син може да ревнува в началото, Нели Хаджийска е сигурна, че ще бъде добър батко.

[caption id="attachment_335369" align="aligncenter" width="300"]Щастливото семейство в очакване на второто си дете Щастливото семейство в очакване на второто си дете[/caption]

Нели Хаджийска стана майка не много отдавна, припомня Клюки.бг, но скоро след появата на детето си явно двойката е запланувала и още, имайки предвид че ин витро процедурите отнемат време и планиране. Сигурна в желанието и любовта си, Нели лесно взема решението да роди отново дете. Похвално е желанието на водещата на тв продукцията "Търси се" да има голямо семейство. Дано да продължи в този дух!

[caption id="attachment_335365" align="aligncenter" width="300"]Нели и Меги от предаването по Би Ти Ви - "Търси се" Нели и Меги от предаването по Би Ти Ви - "Търси се"[/caption]

Желаем на семейната двойка много здраве, любов и успешна бременност до нейния край. Желаем същото щастие и на другата половинка от дуета водещи на "Търси се"- Меги и Нели, чийто продуцент е музикантът и водещ Денис Ризов.