Елена Кучкова е отчаяна, голямата й мечта си отива завинаги...

Болката на Елена Кучкова е толкова голяма, че от дни плеймейтката не спира да плаче у дома, твърдят близки и съседи. Причината произлиза от любимия й Любомир Ников, който е отказал категорично да се венчае за нея. Любо заявил на Ели право в лицето, че никога няма да се превърне в негова законна съпруга, научи Kliuki.bg.

Както се разбра наскоро, двойката започна да гради свое общо бъдеще и първата стъпка към това беше решението за брак. След известно време обаче нещата са се обърнали фатално за Елена Кучкова, защото щерката на възлюбения й - Йоанна, е вдигнала луд скандал на баща си. 27-годишната дама ненавиждала избраницата на своя татко, а вестта за сватбата просто била капката, с която чашата на търпението й преляла. Йоанна дала ултиматум на Ников да избере между нея и Елена Кучкова, защото ако се ожени, трябвало да забрави напълно, че има дете.

[caption id="attachment_335482" align="alignright" width="300"]Елена Кучкова страда, защото жадуваната сватба се отдалечава все повече... Елена Кучкова страда, защото жадуваната сватба се отдалечава все повече...[/caption]

Любомир Ников е раведен вече от 19 години, но от брака му остана дъщеря, която била много критична към почти всички жени, дошли в живота на политика след майка й. Елена Кучкова обаче се оказва най-недолюбваната половинка на Любо от страна на Йоанна. Причините били много, но като най-главни се изтъкват възрастта на Ели и професията й на плеймейтка.

Интересното е, че Ников имаше намерение да се ожени за жена, която е с две години по-млада от собствената му щерка. Това е меко казано шокиращо за самата Йоанна и затова тя е заставила баща си да избира. В крайна сметка, както почти винаги се получава, детето се е оказало по-важно за бащата, отколкото жената, в която е влюбен.

Сватба вече е ясно, че няма да има, но не е много ясно дали ще се стигне и до раздяла между Елена Кучкова и известния политик. Има и такава вероятност, тъй като Мис Плеймейт 2013 иска да се омъжи за богат мъж на всяка цена и ако това не й бъде осигурено от Любомир Ников, тя със сигурност ще го потърси другаде.