Христина Витанова прибегна до изнудване, за да отмъсти на Благой Георгиев!

Христина Витанова се зарече да стъжни живота на Благой Георгиев и ще го направи. Красавицата все още е бясна на бившия си, заради което смята да го изцеди откъм пари докрай. Въпреки че Благо винаги е давал доста финанси за децата си, Хриси не смятала, че е достатъчно. Тя имала намерение да заведе дело срещу футболиста, в което да изиска половината му доход да идва право при нея. Това хубавицата щяла да го иска като издръжка за децата, но сумата е доста по-голяма от необходимото, понеже Благо печели много в Русия, поне за родните ни стандарти.

[caption id="attachment_335498" align="alignright" width="300"]Благой Георгиев ще бъде "обран" от Христина Витанова Благой Георгиев ще бъде "обран" от Христина Витанова[/caption]

"Много ясно, че ще иска пари от него, той й направи деца и ще си носи последствията. Да не беше я напускал, можеше живот да си живее с нея, но той се оказа слаб мъж. Тези мъже винаги накрая си патят, защото се оставят само на изкушенията, което не е редно." - смята приятелка на Христина Витанова.

Слуховете обаче твърдят, че хубавицата правела всичко това заради жаждата си за отмъшение, а не толкова, че й трябвали пари. Хриси все още била много обидена на Благой Георгиев, а връзката му с малката Куини-Алис допълнително я изнервила. Затова красавицата решила, че поне може да изнуди Благо за повече пари.

Христина заплашила футболиста, че ако има някакви претенции в съда, положението ще стане още по-лошо и повече нямало да види децата. Затова се очаква Благо да приеме всички искания на бившата си, колкото и да му струват те.

Kliuki.bg припомня, че Благой Георгиев направи за смях Христина Витанова с многократни изневери, включващи певицата Лияна, плеймейтката Биляна Евгениева и още куп други хубавици. Това се прие много тежко от всички близки на Хриси, но тя е решена да спре срама с изнудване за пари.