Люси Иларионов, който е официалният партьор на Ани Хоанг, бесен от отношенията й с Ники Китаеца!

Режисьорът Люси Иларионов е бесен, а причината е дългогодишната му любима Ани Хоанг и нейните отношения с бившия съпруг на Азис - Ники Китаеца. Люси още не може да изпусне парата по адрес на Николай Първанов, макар че връзката му с Ани Хоанг е била преди доста време и то главно на професионално ниво.

[caption id="attachment_335549" align="alignright" width="300"]Ани Хоанг Ники Китаеца нагло свалял Ани Хоанг, тя обаче разбрала що за стока е[/caption]

"Ники Китаеца е човек, който ме измами и на когото никога не бих имала вяра. Преди години работех с него и с така наречената му музикална компания, но това беше всичко друго, освен коректност и професионализъм. Потресена и отвратена съм от начините му да изкарва пари за сметка на други хора и не искам да го виждам никога в живота си", разкрива самата Ани Хоанг за съпруга на Виолета.

Добре запознати източници, близки до певицата обаче, подсказват, че гнева на Люси Иларионов към Ники Китаеца далеч не се дължи единствено на професионалните му разпри с Ани Хоанг, научи Kliuki.bg.

По онова време бившият на Азис буквално се бил лепнал като магнит за кръшното миньонче и не я оставял на мира. "Ники е бил луд по Ани Хоанг. Но не разбирайте влюбен, а просто е искал да я пъхне в кревата си, за да затвърди болните си амбиции на мачо. Ани е много хубаво момиче, далеч по-хубава от настоящата му жена, но след славата му на мъж на Азис, едва ли ще са много жените, които ще пожелаят да бъдат с него", коментират запознати с историята.

[caption id="attachment_335550" align="aligncenter" width="300"]Да не го видим този човек, категорични са Ани Хоанг и Люси Иларионов Да не го видим този човек, категорични са Ани Хоанг и Люси Иларионов[/caption]

Малко оставало Ани Хоанг да поддаде на престорения чар и харизма на Ники Китаеца, но тогава започнала да подозира за измамите му в бизнеса и симпатиите й светкавично охладнели. А Ники Китаеца останал с пръст в уста.

"Съветвам този човек да спре да разиграва театри и циркове, защото той очевидно не може да изкарва пари от шоубизнеса. Неговият бизнес е измамният, затова нека си отвори сайт за възрастни, да снима розови филмчета и каквото там поиска, но без претенции за звездна слава. Той такава няма, няма и да има", убеден е режисьорът Люси Иларионов.