Азис се оттегля бавно от сцената и разчита на гигантски хонорари от реалити и шоу-програми

Азис призна, че проклятието на оборотния музикант го е застигнало.

Костинбродският славей от няколко години редуцира участията си с оправданието, че е много уморен, видя kliuki.bg. Твърдеше, че е склонен да работи или за много пари, или просто ще приема оферти на близки приятели. Азис просто се отказа от цирковете на предишния си начин на живот – участие всяка вечер, ПР-шумотевици, купон и т.н.

Докато всички си мислеха, че звездата остарява и помъдрява, певецът е криел страшна тайна. С всяко участие и запис Азис постепенно...оглушавал! Изпълнителят на „Обичам те“ запазил ужасната истина до момента, но разкритието на „Шоу” го накара най-после да си признае.

Хора от най-приближения му кръг признаха, че проблемът не е за пренебрегване. Доскорошната душа на компанията вече избягвал да се среща с тълпи хора, а с малцината поканени у дома му разговарял малко. Причината не е, че се е самозабравил, а просто нямало как да чуе добре какво си говорят. azis Проблемът му станал публична тайна, когато приел поканата от екипа на „Папараци” да интервюира Преслава. Хората на Николета излъчиха как Азис успя да разплаче събеседницата си, но не й, че за интервюто са се наложили няколко допълнителни дубъла. Певецът просто не чувал ясно какво му отговаря колежката.

В първия момент Преслава си помислила, че я взимат на подбив. За да не оставя в нея лошо чувство, Азис признал за проблема си, което дълбоко я трогнало. Двамата станали неразделни, забавлявали се „по момичешки” и любимата на Бирмата дори била единствената, която го посетила в болницата, когато се нарани сериозно във фитнеса.

Повреденият слух на Азис не е изключение в музикантските среди. Като всички свои оборотни колеги и той получи този проблем заради силния звук в дискотеките и непрекъснато прослушване на мелодии. За да спре прогресивното оглушаване, поема само по 2-3 участия месечно. През другото време се събира само с най-близки или стои вкъщи на абсолютна тишина. Единственото спасение за луксозния му начин на живот са участия в скъпи проекти и гигантски хонорари. Азис прие офертата в „Като две капки вода” за нечувана сума, за да е отново на сцена, но с минимум шум.