Руслан Мъйнов съобщи прекрасна новина, на която обаче още сам не може да повярва!

Чаровният Руслан Мъйнов е на върха на щастието след като съобщи наистина прекрасна новина. Новина, на която обаче самият той сякаш не може да повярва. Защото проблемите, самотата и лошият късмет го следваха по петите години наред.

Днес обаче Руслан Мъйнов призна, че иска да изкрещи щастието си на целия свят, тъй като най-после откри любовта на живота си. Това е красивата му колежка, актрисата Анелия Луцинова, с която комикът живее под един покрив от края на миналата година. А тези дни най-сетне се осмели да й предложи брак. Това разкриха близки приятели на Руслан Мъйнов, които зевзекът почерпи от сърце за здраве, любов и берекет в бъдещото си семейство.

[caption id="attachment_335857" align="alignright" width="300"]Руслан Мъйнов Руслан Мъйнов не вярва на щастието си след толкова години самота[/caption]

Припомняме, че Руслан Мъйнов отдавна бе изгубил всякаква надежда да открие жената на живота си, тъй като години наред не можа да преживее напълно раздялата с прекрасната Алекс Сърчаджиева. Двамата бяха заедно цели 5 години и тъкмо преди Руслан да й предложи брак, Алекс неочаквано го заряза и роди дъщеричка на чепатия Иван Ласкин.

"Предателството на Алекс Сърчаджиева разби сърцето на Руслан Мъйнов. Защото дори и да опитва да го скрие, той е един от най-чувствителните хора на този свят. Може да се разплаче дори на реклама по телевизията. Дълго време след Алекс му беше болно и се измъчваше, самотата го преследваше, но ето, че и на неговата улица изгря слънцето", коментират близки до Руслан Мъйнов, научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_335858" align="aligncenter" width="300"]Анелия Луцинова е също толкова чаровна, колкото и Алекс Сърчаджиева Анелия Луцинова е също толкова чаровна, колкото и Алекс Сърчаджиева[/caption]

Към момента Руслан и чаровната Анелия Луцинова са решили да вдигнат сватба в началото на есента, но датата още не е определена и може да решат и да я преместят в по-скорошен момент.

Припомняме, че Анелия Луцинова е бивше гадже на актьора Фахрадин Фахрадинов, с когото обаче се раздели по негова вина още преди 1-2 години. Чувствата й към Руслан дошли наистина неочаквано като през по-голямата част от времето двамата били само приятели и споделяли дори любовните си трепети и неволи.