Таен списък на Планета ТВ обърка феновете

Наградите на Планета ТВ, които ще се раздават утре са нагласени предварително. Това разкрива таен списък, който обиколи социалните мрежи. Според компромата много от наградените изпълнители са ясни предварително. Но не заради гласовете на феновете, а защото наградите са предрешени. Според тайния списък за певец на годината ще бъде избран Галин. Младата надежда на поп фолка обаче не е сред фаворитите, гласят други източници, пише HotArena .

Според тях за певец на годината се спряга името на Фики Стораро. Синът на Тони е явление в чалгата, има доста яки парчета и солидно присъствие на сцената. Мускулягата е предпочитан партньор и от много наложили се певици в бранша.Планета ТВ ще избере за втори, пореден път за „Певица на годината” Галена.

[caption id="attachment_335916" align="alignright" width="300"]Наградите на Планета ТВ са компрометирани Наградите на Планета ТВ са компрометирани[/caption]

Името на съпругата на вафления бос се спряга упорито и най-вероятно тя и тази година ще си отиде с желаната статуетка. Тайният списък обаче шокиращо разкрива друго име. И то е на отдавнашната й конкуренция Джена.

„Джена имаше шанс да получи мечтаната статуетка по-миналите години. Тогава тя направи наистина разтърсващи хитове и беше доста актуална. Но не и днес. Сега това не може да се каже за нея”, твърдят опоненти на читателския сигнал, че брюнетката ще грабне желания приз.Ние не се ангажираме с достоверността на списъка, но това, че наградите са малко или много купени си личи от много неща, разбра и Kluiki.bg.От екипа на Планета ТВ са наясно, че гласовете на почитателите нямат тежест, тук важат вече други правила.

Благодетели, богати спонсори, милионери, мастити бизнесмени се надпреварват да купуват награди за своите гаджета. И да оскверняват честния избор. Припомняме, че преди дни упорит слух обиколи публичното пространство, че любовника на Преслава, Жоро Бирмата се е споразумял с боса на „Пайнер”, за да стане любимата му музикален идол.

Срещу солидна пачка пари, разбира се, доверяват от кухнята на музикалния канал. Въпреки че Преслава е една от най-вървежните и скъпо платени певици, тя не е най-подходяща за тази награди. Има още път да извърви, докато я заслужи, категорични са почитатели на чалгата. Купените награди в Планета ТВ могат да направят щастливи фолкаджийките, но ще натъжат феновете. А кое е по-важно?, питаме и ние.