Илиана Раева не издържа на удара, Наско Сираков й е най-голямата опора!

Тежка и неочаквана драма разтърси едно от най-сплотените и обичани семейства у нас - това на Илиана Раева и Наско Сираков. Златното момиче на България е тотално съкрушена, а половинката й в момента е най-голямата й опора. Това разкриха семейни приятели на фамилия Сиракови, разказвайки за ужаса, който преживяват.

Оказа се, че Илиана Раева и Наско Сираков са изпаднали във внезапен финансов колапс, а положението им наистина е сериозно. Още преди време Сиракови обявиха, че продават разкошното си имение в стил ала Бевърли Хилс, намиращо се върху площ от 2500 квадратни метра в "Драгалевци".

[caption id="attachment_336058" align="alignright" width="300"]Илиана Раева Илиана Раева и Наско Сираков са в страшно трудно положение без изход[/caption]

Причината да се откажат от него обаче не е, защото са намерили по-голям и луксозен палат, а точно обратното - Илиана Раева и Наско Сираков са пред фалит. И към днешна дата изнасят цялата си покъщнина, за да се преместят в... апартамент в Студентски град. Невероятно, но самата истина, пише вестник "Всеки ден".

"Илиана и Наско наистина са в голяма криза, а безпаричието ги е стиснало за гушата. Най-притеснена е тя, защото финансовата им безизходица стана причина и двете им дъщери Славея и Виолета да се върнат от Испания и Англия, където живееха и да се установят в родината. Сещате се, че тук им се очертават далеч по-малко шансове за реализация, което убива майка им", разкриват близки до семейството приятели.

Илиана Раева и бившият национал Наско Сираков се надявали единствено, че ще спечелят от продажбата на имението си, което търгуват за 2 500 000 евро или 5 милиона лева. Баснословната сума обаче стана причина то да се търгува от доста време насам, а купувачи така и не се намират.

"Ако не успеят да го продадат, наистина ще стане страшно. Двамата не могат да си позволят да живеят там и ден повече, защото просто не са в състояние да покриват огромните сметки и всички останали разходи по издръжката на дома си. А го строиха и обзавеждаха с толкова желание и любов, жалко че им се получи така", клатят глави приятелите им.