Андреа не само не бойкотира Наградите на „Планета”, но и поднесе вълнуващ жест на феновете

Андреа обичайно предизвиква УАУ-ефект с появата си на сцената, но този път надмина себе си.

Блондинката тази година се появи неочаквано в НДК. Любимката на тийнейджърите, според уж запознати, трябваше да бойкотира Наградите на телевизия „Планета”. Андреа, при целия труд, който хвърли през годината не получи номинации в престижна категория. Певицата обаче показа достойнство и прие с най-широката си усмивка наградата, която й връчиха за най-успешни международни проекти, видя kliuki.bg.

Любимата на Кобрата се появи на сцената с повече от атрактивна визия, но думите й накараха всички да отклонят внимание от стайлинга й. Певицата се обърна към феновете си с думи, които накараха повечето да го приемат като обяснение към Кубрат Пулев: andrea 3 "Българите трябва винаги да бъдем обединени и да покажем на света, че винаги ще се подкрепяме и ще изкачваме стълбицата нагоре. Обещавам ви, че ще продължавам да работя още по-силно"

Андреа особено болезнено прие шегичките и коментарите за качествата на годеника си след загубата му от Кличко. При всеки повод го бранеше като лъвица и месеци след паметния мач, тя не е забравила обидата.

Мнозина си позволиха да вземат на подбив кубратовото: „Продължаваме напред!”. За Андреа и феновете на двойката това не са думи на пораженец – и това стана ясно на сцената на НДК.

Блондинката не беше единствената, която сподели любовта си със статуетка в ръка. Голямата победителка на вечерта – Галена изпрати горещи целувки на бащата на детето си, който се скри от светлините на прожекторите.

Фики пък разби на пух и прах имиджа си на мачо, за да каже на родителите си, че ги обича и че е благодарен за всичко, което са му дали.

Думите на звездите бяха посрещнати с бурни аплодисменти, специално тези на Андреа обаче си беше чисто обещание – от нея и от Кубрат!