Александър Кадиев се скара с възлюбената си заради бъдещето им бебе

Първият сериозен разрив между Александър Кадиев и Таня вече е факт. По ирония на съдбата в причина се превърна това, което радва и двамата най-много - тяхното бъдещо бебе. Сашо е останал бесен на любимата си, когато е узнал, че тя изобщо не си е пазела здравето през всичките месеци на бременност досега. Таня не само не била спряла цигарите, но и често употребявала в малки количества вино и кафе, което по принцип е недопустимо за състоянието й.

[caption id="attachment_336123" align="alignright" width="300"]Александър Кадиев не може да прости на любимата си безотговорността й Александър Кадиев не може да прости на любимата си безотговорността й[/caption]

"Тя живее сякаш изобщо не е бременна. Нормално е Сашо да се ядоса, защото той не знаеше какви ги върши тя. Трябва да промени спешно живота си, ако желае да роди здраво бебе." - споделя един от приятелите на младата двойка.

[caption id="attachment_336124" align="alignleft" width="300"]Щастието на тази двойка е огромно, но с бебето проблемите дойдоха Щастието на тази двойка е огромно, но с бебето проблемите дойдоха[/caption]

В миг на ярост Александър Кадиев даже си позволил да забрани на Таня да употребява гореспоменатите неща, но тя не се подчинила. Хубавицата била от властните жени, които не търпят мъжете да доминират. Сашо по принцип бил свикнал с характера й, но този път тя преминала границата.

"Не стига, че си позволява да трови бебето всеки ден, а има и претенции, че е отговорен човек. Танчето не е лошо момиче, но е доста своенравен човек. Нищо няма да й стане, ако не пуши и пие за малко." - разкрива източникът ни.

Александър Кадиев дълго време беше необвързан, но от известно време е луд по Таня и неслучайно чака бебе от нея. Очаква се скоро на бял свят да се яви малката му дъщеричка. Самият Сашо, който вече прехвърли 30-те, подскачал от радост в БТВ. Той черпел с повод и без повод всичките си колеги от "Преди обед", научи Kliuki.bg.