Ели Гигова наистина е готова да се превърне в омъжена жена!

Ели Гигова става булка - няма лъжа и измама. Самата щерка на оръжейния бос Николай Гигов показа сватбената си рокля и лъсна в цяла прелест до щастливия младоженик. Който обаче вместо гаджето й Димитър Тодоранов се оказа... лорд Евгени Минчев.

Шокът щеше да е пълен, ако, разбира се, това бе поне малко възможно. Е, не е - още повече като се има предвид, че бившият ватман си пада по жени толкова, колкото Люси Дяковска по мъже. Снимките на Ели Гигова в булчинска рокля са само част от фотосесията й за корица на светско списание. Друг е въпросът обаче, че паралелно с това, тя всъщност потренира за собствената си сватба.

[caption id="attachment_336192" align="alignright" width="252"]Ели Гигова Ели Гигова репетира за истинската си сватба с Димитър Тодоранов[/caption]

Припомняме, че щерката на Николай Гигов каза "Да" на милионера Димитър Тодоранов, с когото е сериозно обвързана около година. Двамата често са засичани на романтични вечери в луксозни столични ресторанти, а само преди няколко седмици гръмна новината, че Тодоранов й е предложил брак.

Из светските среди на столицата шушукат, че сватбата е планирана най-късно за началото на есента, но няма да се състои в България, а във Франция, където Ели Гигова разполага с просторен апартамент.

Всъщност тя имаше и къща в Париж, която обаче татко й наскоро бе принуден да продаде. Както вероятно сте дочули, бизнесът на Николай Гигов претърпя чутовен провал и милионерът е на път да се превърне в бивш милионер. Отборът му "Локомотив" има колосални финансови задължения, а търговията с оръжие на Гигов отдавна му бе отмъкната под носа от Петър Манджуков.

[caption id="attachment_336193" align="aligncenter" width="244"]За жалост обаче трябваше да се "венчае" за Евгени Минчев За жалост обаче трябваше да се "венчае" за Евгени Минчев[/caption]

Та при така стеклите се обстоятелства, нищо чудно Николай Гигов да бърза да омъжи щерка си за мастития Димитър Тодоранов. Дали обаче това ще стане в Париж, или в родна София, не се знае. Още повече, че упорито се говори за решението на Николай Гигов да обяви за продан и личния апартамент на Ели Гигова в града на Триумфалната арка, барем позакърпи семейната хазна.