Преслава попадна в епицентъра на чутовен скандал

Поп фолк дивата здравата си изпати зад кулисите, при раздаването на 13-те годишни награди на Планета ТВ. Шоуто беше на световно ниво и дори надмина церемонията по раздаването на статуетките, твърдят свидетели на унизителния цирк. Главни действащи лица в него били певицата Преслава и гримьорът на голяма част от поп фолк звездите Кирил Чалъков.

По време на раздаването на традиционните статуетки за миналата година певиците имали собствени гримьори, но тази година той бил единствен. Вместо в различни съблекални, сега фолкаджийките били наблъскани като скотове в една и напрежението ескалирало на ента степен, пише „Уикенд“.

Преди официално да стартира церемонията по раздаването на престижните статуетки, в една стая се озовали Емилия, Алисия, Анелия, Десислава, Константин и Преслава. Любимата на Жоро Малката Бирма пристигнала последна. Тя нахлула със своя екип и след като поздравила учтиво останалите, останала да чака, за да бъде гримирана за сцената от Кирил, научи Kluiki.bg.

[caption id="attachment_336212" align="alignright" width="300"]Преслава бе жестоко унижена Преслава бе жестоко унижена[/caption]

Още щом я мернал обаче, гуруто на грима се нахвърлил с груби и обидни думи към една от най-тиражираните певици на „Пайнер”.Той моментално заповядал на екипа на Преслава да напусне помещението, като използвал най-обидни епитети и буквално изпаднал в истерия от гняв.

Всички се втрещили от грозните му думи, но той не спрял да ги ръси по адрес на гласовитката. С най-тежките и обидни слова гримьора се обърнал към Преслава и я изгонил позорно от стаята, като мръсно коте. „Марш оттука, мръсна ....”, не мирясал мъжа, докато не й видял гърба.Преслава и дума не обелила срещу грубостта на Кирил, и мълчаливо си подвила опашката, като покорно напуснала стаята.

Само Алисия се опитала да защити колежката си от унизителните му слова, но така и не успяла да укроти развилнелия се макиажист. Дори и след като изгонил Преслава от стаята, Кирил не се кротнал, а продължил да ръси още жлъчни, пиперливи и отвратителни слова.В чалга средите не е тайна пропуканите отношения между Преслава и гримьора. Двамата имали конфликт, който датирал от година.Тогава поп фолк дивата му споделила своя тайна, а той я изпортил на любовника й Георги Станоев.

Това предизвикало чутовна кавга между двамата влюбени. Според клюката обаче нещата не спрели дотук. Кирил изял и як пердах от хората на Бирмата за това, че не си е държал езика зад зъбите.Оттогава гримьора не можел да диша Преслава.