Преслава бързо разбра, че не бива да се прави на фатална жена, но това няма да спести на Фики болезненото ходене по зъболекари

Преслава и Бирмата вървят скорострелно по пътя на взаимното унищожение.

Тяхната „Бий ме – обичам те” - връзка е опасна не само за тях, проблем за близките им, но и вреди на здравето на околните, научи kliuki.bg.

Двамата още са като обречени един на друг. Веднъж се решиха на раздяла, но не устояха да не бъдат заедно. Страстното им сдобряване върна усмивката на Преслава, но не донесе хармония в отношенията им.

Вместо на романтичен воаяж в Дубай, влюбените се наказаха взаимно с „ергенски” почивки. Певицата купонясва с дружки в емирството, а Георги Станоев й наниза рога на благороден елен. Бирмата се възползвал от нежните чувства на родна манекенка в Лондон, а Преслава бързо разбрала за измяната.

Вместо крясъци и тежки клетви, фолк-дивата реагирала с реципрочен удар. Отмъстителната дама посегнала към най-апетитното парче във фирмата им – Фики Стораро. Двамата победители на последните Награди изкарали бърз и чувствен романс, доказателство, за който бил разюзданото им поведение на афтърпартито след наградите. istinskata-prichina-za-meleto-preslava-spi-s-fiki-storaro-s-izbit-zab-podrobnosti-1 Послушното синче на Тони Стораро пийнало малко повече и без да се съобрази с присъствието на родителите си, целунало кака си Преслава по устата. Бирмата имал шпиони в заведението, които го уведомили на секундата за публичния флирт.

В 4.00 младият баровец нахлул в заведението, налетял на Фики и дори му счупил с бърз удар зъб. Преслава също отнесла няколко тупаника. От „Пирогов” да отричат за постъпили ВИП-пациенти, а от „Пайнер” да твърдят, че тяхната Певица на годината е в отлична форма, разказват от HotArena.net. Източници от службите на реда обаче потвърдили, че сигнал за проблеми от този район наистина е постъпил.

На Преслава със сигурност й е станало ясно, че или трябва да се откаже завинаги от Бирмата, или от опитите да го играе фатална жена.