Ивайла Бакалова смяташе, че има талант да привлича вниманието на скандално богати мъже, а обикновен слуга в Дубай й разказа играта

Ивайла Бакалова стана за смях в светските среди. Новата й тръпка се оказа пиколо, което се прави на Онасис.

Бившата Мис България, която се заточи на топло и охолство в Дубай си получи заслуженото, твърдят злоради, които следят изкъсо нейния личен живот. Моделката си взе хонорара от Къртицата и парите от застраховката за счупения крак и дори не мисли да се прибира в родината. Там завъртяла главата на пордения богаташ и т.н. Всичко обаче се оказало огромна, тлъста лъжа, научи kliuki.bg.

Не че Ивайла Бакалова искала да се прави на интересна, просто била подмамена от момче „с нейната кръвна група”. Смуглата хубавица се възприемаше като Пепеляшка, която за една нощ получила всичко – слава, внимание и любов от изключително богат мъж. За нейното внимание се състезаваха мъже от ранга на Илия Павлов и Румен Вълка, а тя умираше да се хвали с истории как по хороскоп й е писано да й се лепят само мултимилионери.

Всичко обаче се оказа до време – и не става въпрос само за красотата на Ивайла Бакалова. Повехналата българска роза, която отхвърли ММА-боеца Жоро като неперспективен, се оказа измамена от дребно пиколо в Дубай.

Младежът се уредил на работа в баровския хотел „Гранд Хаят“. Работата била мечта за емигранта от Ливан като екстрите били не само тлъстите бакшиши, но и контакта с богаташите.

Момчето се запознало с Ивайла Бакалова в заведение за бързо хранене и се представило за редовен гост в хотела, където бил на служба. На първата им среща я взел с „Мезерати”, което щедър клиент му дал за часове и така подлъгал родната ВИП - златотърсачка. ivaila-bakalova- И като в сериалите, като разбрала истината миската простила дребната измама. Ливанецът бил десет години по-млад, много грижовен и дори парче – кинезитерапевт. Ивайла Бакалова му поверила не само болния си крак, а тя се грижила да отдъхват като баровци по плажовете.