Кейт Мидълтън е бясна, защото Елизабет Втора не я оставяла и за миг да взима решения!

Скандал в двореца на Великобритания е на път сериозно да ескалира. Херцогинята Кейт Мидълтън била направо бясна на бабата на мъжа си - Елизабет Втора. Според хубавицата, кралицата се месила във всичко в живота на младите, което побърквало Катрин, научи Kliuki.bg.

Последният конфликт избухнал заради бъдещото раждане на съпругата на Уилям, което трябва да стане в края на април. Както Bliasak.bg писа, Кейт е пожелала този път да роди у дома, като за това щели да й помогнат най-добрите лекари. Кралица Елизабет Втора обаче не само не позволила намеренията на Мидълтън да се сбъднат, но и спретнала сериозна поучителна реч на младата жена.

[caption id="attachment_336290" align="alignright" width="300"]Прелестната Кейт Мидълтън е сводомислеща жена Прелестната Кейт Мидълтън е сводомислеща жена[/caption]

Като всички мъже в семейството, и принц Уилям слушал безусловно баба си. Той застанал зад нея относно въпроса за раждането, както и баща му Чарлз. Така Кейт Мидълтън станала безсилна и я принудили да ражда в болница. Това обаче още повече обтегнало отношенията й с кралицата.

"Писна ми вече, тя се меси във всичко. Никой не смее да й противоречи, всичко трябва да става по модела й. Не е редно, все пак новите поколения разсъждават по-трезво." - вайкала се Кейт Мидълтън пред близките си.

Kliuki.bg припомня, че това не е първият повод, който дава право на херцогинята да негодува срещу Елизабет Втора. Двете имаха сериозен конфликт и около Коледа, когато Кейт Мидълтън отмъкна Уилям и бебето Джордж при семейството си за празника, без изобщо да предупреди кралицата, която очакваше всички да празнуват заедно като всяка година. Тогава Кейт се извини на бабата на мъжа си, но най-вероятно е била принудена да го стори.

Според повечето информации, идващи от Великобритания, Мидълтън и Елизабет Втора не се разбирали особено, защото Кейт била доста свободолюбива жена и не обичала да я командват. Кралицата пък от своя страна искала да държи всичко под собствения си контрол.