Селена Гомес е на път да съсипе тотално бившия си Джъстин Бийбър

Звездната млада двойка се събираше и разделяше на няколко пъти, но този път краят е окончателен. За това говори и намерението на Селена Гомес да си го върне на Джъстин Бийбър, който не спираше да залита по други момичета през цялата им връзка, припомня Kliuki.bg.

Чаровната 22-годишна певица е решила да забременее от настоящия си приятел диджей Зед. Близки до Селена обаче издават, че тя не била влюбена в Зед, а просто искала да накара Джъстин да страда и да му покаже, че вече никога няма да бъде негова.

[caption id="attachment_336294" align="alignright" width="300"]Селена Гомес довършва Джъстин Бийбър с бременност Селена Гомес довършва Джъстин Бийбър с бременност[/caption]

"Селена измъчи прекалено много при раздялата. Да, тя го остави, но кой няма да го стори след всичките му глупости?! Правилно постъпи, макар че едва ли е спряла да го обича." - шушукали близките на Гомес.

Джъстин Бийбър също все още бил влюбен в бившата си, но тя категорично отказвала да му прости. Междувременно той не спирал с любовните си похождения, излизайки с най-различни момичета и дори жени. Имаше слухове, че певецът си е паднал и по българка, в лицето на Лидия Иванова, но там ударил на камък.

"Той винаги е бил по купоните и забавленията, а и все още е толкова млад, че няма как да не бъде така. Само с едно момиче обаче съм го виждал истински влюбен и това е Селена. Тя го радваше много и всички съжалявахме, че не се получи." - споделя приятел на канадския певец.

Очаква се Селена Гомес да забременее в най-скоро време, за да може отмъщението й спрямо Джъстин да проработи преди да е започнал да я превъзмогва напълно. Засега не се знае мнението на Зед по въпроса, но той може би няма да има против да направи бебе на певицата, предвид популярността и визията й.