Диляна Попова от около половин година е щастлива майка, но не и съпруга.

Тя роди син от колегата си Асен Блатечки на 22 септември миналата година. Но ако любовта й с Асен Блатечки е трудна, то майчинството й се отдава и това много я радва, очевидно е.

Диляна Попова се грижи изцяло за синчето си Борил. Не се е доверила на баби, лели или известни детегледачки, а напротив, сама е поела ангажиментите и отговорностите по отглеждането и възпитанието на малкия юнак. Води си дневник за всяка интересна случка или момент от деня с бебето, който иска винаги да помни, освен това пази детето си от хорските погледи и не се явява по предавания да гостува с наследника си. Красивата актриса и манекенка се грижи за неговото здравословно израстване, разхожда го ежедневно поне по час на въздух, научи Клюки.бг.

[caption id="attachment_336304" align="aligncenter" width="300"]Диляна Попова преди да роди своя син Борил Диляна Попова преди да роди своя първороден син Борил[/caption]

Даже Диляна Попова смята, че е по опасно с количката, затова го разхожда на ръце из града, за да е на въздух бебето, пишат и от светското издание "Всеки ден". Според красивата манекенка няма достатъчно добри тротоари в града, а по улицата е доста опасно с бебе. Затова тя се разхожда с малкия на ръце, което обаче скоро ще е проблем, тъй като детето расте и започва да тежи. Но известната майка Диляна Попова е уверена, че ще се справи и когато той е по-тежък.

[caption id="attachment_336303" align="aligncenter" width="300"]Манекенката разхожда сина си на ръце Манекенката Диляна Попова разхожда сина си на ръце[/caption]

Определено е похвална положителната и голяма промяната на Диляна Попова, която вече изобщо не се интересува от светски партита и забавления, а е щастлива само с малкия Борил. Явно наистина раждането променя една жена, което е най-важното събитие в живота на дамата. Желаем на красивата Диляна Попова и бебе Борил щастливи дни заедно и здраве.