Ива Софиянска и Антон Божков били в развод, ама друг път!

Ива Софиянска и Антон Божков ще се развеждат - тази новина обиколи всички медии преди седмица като дори се казваше, че милионерският наследник зарязал съпругата си с бебе на ръце, а Ива Софиянска остава самотна майка. Да, ама друг път! Оказа се, че в тези твърдения няма нищо вярно и бяха опровергани лично от щерката на Стефан Софиянски.

Ива Софиянска се появи в студиото на "Събуди се" по Нова телевизия, където категорично отрече слуховете, че тя и Антон Божков са разделени. "Не само, че не сме разделени, но ние дори не се караме. Всичко помежду ни върви по мед и масло, а аз съм повече от щастлива и влюбена. Нещо повече - бременна съм, ще си имаме още едно детенце, което трябва да се роди през август", хвърли бомбата Ива Софиянска.

[caption id="attachment_336363" align="alignright" width="300"]Ива Софиянска Ива Софиянска чака момченце от Антон Божков[/caption]

Тя призна, че вече е била на преглед и лекарите са установили, че бебето този път ще бъде момченце. Припомняме, че Ива Софиянска вече има едно момиченце от Антон Божков, което се казва Мая. За името на бъдещия си син обаче, двамата още не били мислили. Нищо чудно да се казва Стефан като бившия кмет на София Стефан Софиянски.

Пред водещата на предаването Ива Софиянска отрече също, че използва няколко помощници и бавачки в грижитеза малката Мая. "Няма нищо подобно. Сама гледам дъщеря си, разбира се помагат ми и бабите. Но такива неща като прислужници, гувернантки и прочие, нямам", твърди Ива Софиянска.

През повечето време тя и съпругът й Антон Божков живеят в Англия, но когато са си в България, Ива Софиянска била принудена да се движи с охрана. Заради положението на съпруга й Антон Божков, чиято богата фалимия неведнъж е ставала мишена на заплахи и користни подбуди.

"Трудно свикнах с охраната, много ми беше трудно. Винаги преди съм била свободна, а сега изведнъж трябваше да се науча постоянно да водя след себе си опашка. Но щом това касае сигурността ми и най-вече тази на детето ми, няма как да се дърпам и рискувам всичко", признава бременната Ива Софиянска.