Фамилията на Фики Стораро се закани на Бирмата

Семейството на Фики Стораро заяви, че няма да остави така нещата след мелето. Бащата на певец №1 на наградите на Планета ТВ заяви, че замислят отмъщение за Георги Станоев-Малката бирма. Фамилията няма да претърпи този срам и ще си отмъсти за стореното зло, пише HotArena.

Припомняме, че младата надежда на чалга музиката бе здравата халосан в лицето от екс любовника на Преслава – Малката Бирма. Сцената се разиграла в столична дискотека, малко след като бяха раздадени за 13-ти пореден път наградите на музикалния канал. След автър партито от наградите, поп фолк звездите отидоха да купонясват в кръчмата на Коцето в Студентсия град. После тайфата продължила в друга дискотека и продължила да се весели.

[caption id="attachment_336366" align="alignright" width="244"]Фики Стораро и фамилия ще мъстят на Бирмата Фики Стораро и фамилия ще мъстят на Бирмата[/caption]

Когато на дансинга разгорещено танцували „Певица на годината” Преслава и Фики, в заведението влетял Бирмата. След като видял, че на дансинга се увиват двамата певци, а Фики Стораро целува бившата му приятелка право в устата, кръвта се качила в главата на милионера и ревнивеца буквално луднал. Той дръпнал мускулестия топ певец и още там му забил два яки туката в лицето.

Фики едвам се окопитил, но реагирал и мелето се случило. Според упоритата клюка Малката Бирма дори избил един зъб на чалга певеца и той трябвало да търси специалист. Бизнесменът пък получил от лютата свада няколко шева по главата. Едва след намесата на бодигардовете двамата били разтървани. Според близки до чалга средите Фики Стораро и Преслава нямали нищо помежду си, освен приятелство. Те се познавали отдавна и само заради купона и високия градус на настроението демонстрирали привидно близки отношения.

Бащата на Фики, поп фолк певеца Тони Стораро след борбата веднага наел гардове за сина си. Той се заканил, че няма да остави така тази работа, а ще търси възмездие. В онзи момент Жоро Бирмата също бил без охрана. Но според запознати трудно ще се доберат до него, тъй като екс гаджето на Преслава никъде не мърда без своите горили.