Мария наистина попаднал на своенравен циция – гази кал заради него

Мария успя да превърне дундестия Хриси в почти строен господин, остава да го направи и тотално ларж.

Приказките, че една жена може да превърне мъжа си в милионер само ако преди това е бил милиардер, явно доста са уплашили младият Гущеров. Богаташкото синче ползва само баровски коли, живее в палат и го храни готвача в собствения ресторант, но се слави и като непоправима скръндза в някои отношения, помни kliuki.bg.

Всички се сещат как на собствената си сватба не се погрижи за вечерята на охраната си, а сервитьорите му си купуваха кафе от близките будки. Напоследък дори стана ясно, че безценната му Мария пък се движи с възможно най-евтината охрана сред популярните персони. Пестеливостта на Гущеров не знае граници дори да рискува имиджа си на охолно живеещ бизнесмен.

Мария и Хриси обитават цял палат в Бояна с огромна градина, а в съседство са издигнати още по впечатляващи постройки. След като пристъпят прага на дома си обаче (в случай че не са се метнали на някой от джиповете), младоженците газят кал до колене.

[caption id="attachment_336376" align="aligncenter" width="300"]Луксът потъва в кал, сякаш са на къра Луксът потъва в кал, сякаш са на къра[/caption]

В такива случаи изискаността на Мария се равнява на тази на някоя селска мома от миналото, когато асфалтирани са били само големите градски улици. Мъжлето на певицата и дума не издумва да се прости с някоя хилядарка в името на цивилизованото си придвижване. Да не е луд да плаща за кефа на комшиите?! Несгодите обаче не могат да уплашат миньончето, което от тиня не се бои, ами дори разхожда кучета в пъти по-тежки от нея в целия мармалад.

[caption id="attachment_336377" align="aligncenter" width="300"]А живеят като принцове А живеят като принцове[/caption]

Известна е привързаността на Мария към четириногите мини- любимци, но благодарение на съпруга й се грижи за цял расов кучкарник. И този ангажимент в натоварения й график не я плаши, защото напоследък има още един повод за гордост.

След години диети, фитнес, упорити намеци и подигравки в пресата, Гущеров изненадващо се втали. На сватбата все още си вървеше с „въздушна възглавница” под изискания костюм, но само месец по-късно се вижда как бракът скорострелно го е превърнал във вейка. Мария явно върши чудеса – сега остава да го обучи да си развързва лесно и кесията, освен за собствен кеф!