Анелия доказа, че е велика

Поп фолк дивата Анелия показа другата си, малко позната страна на характера си. Която е невероятна! Певицата, която спечели престижна статуетка на годишните награди на Планета ТВ за „Оригинално присъствие на сцената” изненада с още нещо. Което екс съпругата на ресторантьора Коко Динев не обича излишно да афишира.

Анелия заяви, като покани на сцената шефката на сдружението с не стопанска цел „Холидей Хироус”, че през есента ще изнесе самостоятелен благотворителен концерт в тяхна полза. Поп фолк дивата е първа сред гилдията, която още преди три години прегърна идеята на организацията. „Холидей Хироус” подпомага социално слаби семейства, самотни майки, инвалиди, като им доставя пакети с храна до прага на домовете им, пише Signal.bg.

За да се превърне наистина масата им в празнична по време на коледните и великденските християнски празници. Затова и от сцената на зала 1 на НДК, където се раздаваха мечтаните статуетки Анелия заяви, че ще се включи отново в каузата на приказните герои. Тя го направи отново преди три години и оттогава те я имат като наистина свой герой от приказките.

[caption id="attachment_336423" align="alignright" width="300"]Анелия обича благотворителните иниицативи Анелия обича благотворителните иниицативи[/caption]

Анелия не за първи път се отдава на благотворителната кауза. Още през 2008 година една от най-тиражираните певици на „Пайнер” пя и за друга социално значима идея. Тя носеше името „Аз помогнах, а ти” и се организира в Университета за национално и световно стопанство. В елитното висше учебно заведение фолкаджийката извива глас заедно с колегите си от поп музиката Орлин Павлов,Мариана Попова и Миро, припомня Kluiki.bg.

Събраните средства отидоха за дома за деца, лишени от родителска грижа в град Калофер.Малко хора знаят, че една от най-любимите пайнерки е пяла на една сцена с Хилда Казасян и Биг Бенда, отново за социална кауза. Тя е извивала глас за благотворителната идея „За децата на България, всички имаме сърце”. Парите бяха събрани в полза на деца в неравностойно положение.

И това са само малка част от случаите, в които поп фолк звезда пее без пари, в името на социални инициативи. С участието си в различни благотворителни каузи Анелия е доказала, че освен с талант е надарена и с друго качество, наречено човещина. Тя е една от звездите на „Пайнер”, която през годините бе съпричастна и на още една благотворителна инициатива – българската Коледа.