Венета Райкова вече е доста по-добра съпруга, след като остана без настоящи доходи!

Когато губиш, явно наистина не знаеш какво печелиш. Тихомир Георгиев изгуби постоянната заплата на жена си, която го издържаше, но пък спечели два пъти по-страстна съпруга. Откакто не работи, Венета Райкова се отдавала много по-често на мъжа си. Не само това, но и го правела далеч по-добре в сравнение с преди, научи Kliuki.bg.

Когато работела, Вени била толкова изморена нощем, че ако Тишо поискал нещо по-специално преди да заспят, тя просто отбивала номера. Сега обаче ситуацията била коренно променена. Венета Райкова непрестанно изненадвала мъжа си, чакайки го в леглото. Там тя му дарявала огромно щастие, каквото той не бил виждал от времето, в което са били само гаджета.

[caption id="attachment_336426" align="alignright" width="300"]Венета Райкова вече е доста по-добра съпруга за Тишо, въпреки че е безработна Венета Райкова вече е доста по-добра съпруга за Тишо, въпреки че е безработна[/caption]

Радостта за Тихомир продължава от 2 месеца. Това е периодът, в който Венета Райкова не печели никакви пари. Разбира се, огромните хонорари от "Биг Брадър" и от "Горещо" в момента стигат идеално на тричленното семейство да се издържа по начин, по който да не намалява стандарта си. Бонусът в случая се оказва многото свободно време и на двамата. Те обаче са намерили най-приятния начин да се възползват от този бонус.

"Всеки знае, че работата в телевизия натоварва човек по всякакъв начин. За лицата като Вени, които се показват в ефир, понякога е дори по-тежко, защото освен да следиш да не правиш грешки, трябва и да изглеждаш много добре. Тя го постигаше, разбира се, но понякога пренебрегваше мъжа си заради това." - коментира приятелка на семейството.

Преди известно време имаше слухове, че Венета Райкова и Тишо в продължение на месеци оставали чужди във физически аспект и това била практика в брака им. Затова сега двамата най-после усетили отново какво е страст и да изпитваш удоволствие от това, че си женен.