Деян Славчев - Део смазан психически заради неуспехите да стане баща

Рапърът и тв водещ Део не иска да повярва, че все още не очаква дете. Блондинът вече близо 4 месеца опитвал да забремени приятелката си Мариана Станчева, но все не ставало. Той дори се стреснал толкова много, че посетил болница, където с любимата му си направили изследвания за плодовитост, писа "Уикенд". И при двамата проблем нямало, но това не успокоявало Деян Славчев, който бил убеден, че Бог го наказва заради всичките му прегрешения с наркотици преди време.

[caption id="attachment_336430" align="alignright" width="300"]Део страда, че не може да направи бебе на Мариана Део страда, че не може да направи бебе на Мариана[/caption]

"Опитваме да станем родители. Изчетохме куп книги как точно трябва да се направи бебе, но то все не става. Не знам вече какво да си мисля. Уж сме здрави и двамата, а нещо не е наред. Чакам за дете от цяла вечност, не мога повече..." - вайкал се Део пред приятели.

Бившият водещ на забавното предаване "Джубокс" мечтае да се окаже с бебе на ръце от много години. Всъщност именно тази тема накара Лора Караджова да му бие шута преди 3 години. Въпреки че в момента е майка, щерката на вокалиста на "Сигнал" така и не пожела да зачене от Део, което безкрайно много го нарани.

Мариана била много по-различна от Лора не само външно, но и в чисто човешки план. Известно е, че гаджето на Деян е мулатка, но по-интересното е, че не обичала особено шумните компании, научи Kliuki.bg. Това е в тотален противовес с предпочитанията на Део, който е луд купонджия от години. Очевидно обаче и той е решил, че му е време да укроти малко живота си.

"Да, двамата са различни, но за него беше по-важно следващата му приятелка да бъде различна от Лора, която много го нарани. Затова сега е безкрайно щастлив с Мариана." - споделя един от приятелите на русокосия тв водещ.