Емилия разбира добре какво коствало на Преслава да поддържа нормални отношения с Бирмата

Емилия не присъства на печалното афтърпарти след раздаването на Наградите на Планета, но със сигурност разбира какво е преживяла Преслава. Бирмата не просто се сбил с охраната на заведението, но за пореден път унизил момичето, което би трябвало да му е най-скъпо на света.

Емилия безкрайно съчувствала на актуалната Певица на годината. Половинката на Коко Динев сама изпитала достойнството си и търпението при вида на размазания от алкохол Жоро Станоев наскоро, научи kliuki.bg.

Невъздържаният характер на богаташчето по кръчмите унизило доскорошната врагиня №1 на Анелия. На едно нейно участие Бирмата се довлякъл с момчетата си в обичайното положение „на черешата”. Случката се разиграла има-няма и седмица преди фиаското му по време на афтърпартито на Планета.

Жоро Станоев се държал като заклет фен и на Емилия. Седнал ужким кротко в сепарето, а петимата му гарда го наобиколили като крепост. Компанията кротко изслушала програмата, но когато около два изпълнителката решила да си ходи, това не се харесало на Бирмата и той изпратил един от хората си да я повика.

От уважение към Преслава, а явно се познават и лично, Емилия се спряла в сепарето на Жоро Станоев. Баровецът се затръшкал, че няма да я пусне, ако не му попее на уше, разказват от hotarena.net.

[caption id="attachment_336434" align="aligncenter" width="300"]Момчето на мама Лидия обича фолк-певици Момчето на мама Лидия обича фолк-певици[/caption]

За да не притеснява останалите гости и да създава напрежение, певицата решила да го поздрави с една-две песни и после да се прибере при семейството. Бирмата обаче не се задоволявал с малко. Емилия не мръднала от мястото си и вместо традиционното участие от час, пяла още четири – до 6 сутринта!

Половинката на Коко Динев си спомнила с прискърбие 90-те, когато подобно поведение имаха подземните босове към кръчмарските певици. Е, тогава колежките са се къпали с пачки, а Бирмата дал едва около два бона.

Сумата не е лоша за една вечер пеене, но за по-неопитна певица. Емилия трябвало да преглътне унизителната ситуация и внимателно да обясни на Коко Динев, за да не провокира нова война по кръчмите.