Камелия бе просто разкъсана от българите на Трети март

Огромен Фейсбук скандал се заформи с участието на Камелия. Певицата реши да се направи на патриот и родолюбец, публикувайки в профила си своя снимка с рокля от българското знаме, на която честити националния празник. За жалост обаче Ками не е съобразила, че не трябва да показва тялото си на този ден. Фолк дивата е свикнала да го прави, затова и сега роклята й беше провокативна. Феновете обаче не реагираха никак добре на облеклото й, някои от тях дори започнаха откровено да се заяждат и на други теми, забеляза Kliuki.bg.

[caption id="attachment_336475" align="alignright" width="300"]Този колаж предизвика бунт срещу Камелия Този колаж предизвика бунт срещу Камелия[/caption]

"Поне на този празник може да се облечеш, няма да те глобят."

"Това ли е Българиян - на тази снимка?!"

"Това да не е някаква подигравка?"

"С тази си снимка показваш добре колко държиш на българското."

"Е, с това преля чашата, позор!"

"Още малко ще си ушиеш и гащи от знамето ни."

"Може ли на Трети март да си покриеш частите с българския флаг?! Не те е срам!"

"На тая няма ли кой да й каже колко кръв се е проляла за българското знаме?!"

"Поругаваш знамето ни за пари, не го ли осъзнаваш..."

"Можеш да изразиш българското в теб по много по-добри начини."

Всички тези коментари са само част от общото недоволство, което се разрази на Фейсбук страницата на Камелия днес. Певицата отдавна се пише като човек, който наистина милее за родината. Нека припомним, че тя често е излизала по концерти и участия в тоалети, на които пише някаква кауза. Така например на първото турне на "Планета" през 2004 г. Ками се появи с тениска в подкрепа на медиците ни в Либия.

Този път обаче Камелия сякаш не осъзна важността на деня. Все пак Трети март е обявен за българския национален празник, което значи, че родният флаг трябва да се почита и уважава. Може би Ками го прави, но лошото е, че не го показва.