Калин Сърменов предизвика ненавист у своя колега Александър Кадиев

Въпреки че са колеги и се познават отдавна, отношенията между Сашо Кадиев и Калин Сърменов са обтегнати до максимум. Двамата в момента работят заедно в "Преди обед", където синът на Катето Евро е водещ от 3 години, а Милото от "Седем часа разлика" се подвизава тази седмица като гост - анализатор.

Александър Кадиев преди е имал добро мнение за Калин Сърменов, но след тези няколко дни с него в ефира на Би Ти Ви 31-годишният актьор е останал потресен от надменността на своя колега. Двамата непрестанно изпадали в словесни престрелки, когато не са в ефир, а като са снимани, се забелязва известна ненавист у Сашо към Калин, вижда Kliuki.bg.

[caption id="attachment_336558" align="alignright" width="300"]Калин Сърменов никак не е харесван от Александър Кадиев Калин Сърменов никак не е харесван от Александър Кадиев[/caption]

"Истината е, че водещите не си определят седмичните гости, а главният редактор го прави. Ако зависеше от Сашо, г-н Сърменов нямаше да стъпи в студиото на "Преди обед". Арогантността на Калин му идва в повече, но ще го изтърпи още малко." - споделя човек от кухнята на предаването.

Според слуховете Александър Кадиев не понасял, когато някой взима повече думата от него и насочва вниманието към себе си, тъй като Сашо бил свикнал да е в центъра на събитията. Калин Сърменов обаче не бил от хората, които се дават лесно, а напротив. Милото бил дошъл в ефира на Би Ти Ви с ясната цел, че трябва да покаже на зрителите кой е и какво мисли по житейските въпроси, надявайки се че така ще привлече повече почитатели.

Деси Стоянова също не била очарована от поведението на Калин Сърменов, като и тя го считала за прекалено надменнно и властно. За разлика от Сашо Кадиев обаче, Деси била свикнала откровено да лицемерничи в ефир, когато се налага, тъй като професията я е научила да го прави.