Иван Манчев не е очаквал подобно нещо и то точно от този човек!

Жесток удар разтърси известния Иван Манчев, по-известен като шеф Манчев от предаването "Кошмари в кухнята". Чаровникът е бесен от неочакваното предателство, при това от човек, от когото най-малко го очакваше - колегата му и добър познат шеф Петров.

Ударът обаче дойде в най-неподходящия за Иван Манчев момент - когато се намира в чужбина и няма как да отговори подобаващо на обвиненията срещу него. А именно, че е човек, който се бори единствено за пари и слава, а всички други ценности са му малко или много далечни.

[caption id="attachment_336562" align="alignright" width="300"]Иван Манчев Иван Манчев бесен на доскорошния си конкурент, но добър познат шеф Петров[/caption]

В социалната мрежа Фейсбук, конкурентът на Иван Манчев - шеф Петров направи скандално изказване относно старта на втория сезон на "Кошмари в кухнята". Той директно обвини шеф Манчев и екипа на предаването, че са опорочили основната му идея - такава, каквато е тя в риалито на Запад. А вместо в професионален съдник, Иван Манчев се е превърнал в бледо копие на Мистър Пропър.

"Иван Манчев наистина е добър готвач, добър професионалист. Но е жаден за пари и слава, което ще го съсипе. Той се прави на циркаджия заради едната реклама, а аз не искам да съм като него - затова и не ме виждате да се разхождам като мечка по телевизиите", изказа мнението си шеф Петров.

Той категорично заяви, че не е хейтър и цени уменията на Иван Манчев, но не одобрява пошлостта и евтиния популизъм, който цели той с участието си в предаване, направено по този начин.

"В България ресторантите и всички други заведения имат далеч по-сериозни проблеми от тези доколко им е чиста кухнята, през колко време си бършат пода и прочие. Това стана не "Кошмари в кухнята", а "Почисти си кухнята". А в стремежа си за реклама, Иван Манчев не усеща дори, че зверски го използват", категоричен е шеф Петров.

Думите му, разбира се, вбесиха до краен предел шеф Манчев, който обаче ядно заяви, че в момента ще запази мълчание, защото е в чужбина и не е чел лично обвиненията на добронамерения си до днес конкурент.