Юксел Кадриев се уреди с младо гадже

Звездата на Би Ти Ви Юксел Кадриев сериозно се е заел да си оправи живота. Клюките по негов адрес не стихват, а личния му живот беше разследван под лупа. Хубавецът беше почти разпънат на кръст заради прегрешенията в по-младите си години, както и за предстоящите слухове за бурната му връзка с екранната си половинка Виктория Петрова.

Но след като водещият нямаше тръпка до себе си от известно време, нещата най-после се обърнаха. Съвсем наскоро водещият на сутрешния новинарски блок на Би Ти Ви бе забелязан с дълкокоса хубавица. 30-годишната девойка бе щракната да се движи неотлъчно до новинаря, а отношенията между тях определено не бяха само приятелски, пише Пик.uko5

Явно двамата вече делят и един покрив, щом на няколко пъти са уловени да пазаруват от един и същ хипермаркет, като без особено усилие и в пълен синхрон пълнят количката.

[caption id="attachment_336583" align="aligncenter" width="300"]Юксел Кадриев и новото му гадже Юксел Кадриев и новото му гадже[/caption]

Не е ясно къде и как Юксел е забил новата си приятелка, която е с около десетина години по-млада от него, но девойката не е публична личност. И категорично нещата между тях са сериозни. Преди това двойката бе забелязана да излиза заедно от тузарската кооперация в квартал „Борово”, където е и апартамента на новинаря, разбра и Kluiki.bg.

[caption id="attachment_336584" align="aligncenter" width="300"]Ето я новата на новинаря Ето я новата на новинаря[/caption]

Юксел Кадриев е сред едни от най-суетните телевизионери. Сред колегите си от гилдията той е известен, че пръска луди пари за разкрасителни процедури. Той не излиза от студиото без пудра, заради която лицето му е заприличало на сфинкс, одумват го из гилдията. А вечния му стремеж да изглади кожата си, да скрие побелелите си коси и да прикрие напиращите бръчки, по-скоро прилича на мания. Освен да закрие белезите на старостта, Юксел Кадриев се беше заел и да изчисти имиджа си.

След развода екс съпругата му, оперната певица Бонка се зарече да изкара на показ кирливите му ризи. Слуховете около тъмното му минало и дълбоко скритите тайни, които лорд Минчев се закани да разбули дълбоко засегнаха мускулягата. Той се зарече да докаже, че честта му е дълбоко наранена от думите на Евгени Минчев, че двамата са били любовници.

Но явно легендите около палавото минало на телевизионера не е повлияло на брюнетката, която живее с Юксел Кадриев и добре се грижи за чаровния  новинар.