Николета Лозанова се изложи много, след като се разбра, че и тя не спазва правилата за шофиране и обича своеволията!

Само седмици след като от предаването "Папараци" се присмяха на Иван Ласкин и строго го осъдиха за това, че шофира автомобила си, употребявайки алкохол, се оказа, че и водещата на тв продукцията Николета Лозанова не спазва правилата за движение с автомобил. Ники сама се издаде, публикувайки снимка, на която се намира в колата си, зад волана, но се вижда ясно, че е без колан. Хубавицата позира смело пред обектива, правейки си поредното селфи, но и не осъзнавайки че така сама ще се изложи, забеляза Kliuki.bg.

[caption id="attachment_336588" align="alignright" width="300"]Ето как коланът е зад Николета Лозанова Ето как коланът е зад Николета Лозанова[/caption]

Очевидци твърдят, че по принцип чаровницата Николета Лозанова не била от най-добрите и стабилни шофьори. Тя често правела нарушения по пътищата, при това доста по-големи от това да не сложиш колан. Все пак обаче от КАТ рядко я глобявали - заради популярността й, а и заради привлекателния й външен вид.

"Ники често е спирана от катаджиите, но не съм виждал да има много актове или фишове. По-скоро винаги се разминава с устни забележки, понеже когато им се усмихне нежно, ченгетата се разтапят." - споделя приятел на Лозанова.

Парадоксът в случая е, че от предаването на Николета решиха да се гаврят с Иван Ласкин, а всъщност водещата е почти същата. Разбира се, да шофираш пил е най-голямото провинение, но и Ники нарушава доста от законите на КАТ.

Враждата между Ласкин и Лозанова започна още преди години. Двамата никога не са се харесвали. Актьорът обяви многократно хубавицата за бездарна и нищо неможеща жена, разчитаща само на визията си. Тя от своя страна не престава да напада Иван по отношение на алкохола, както се видя и в "Папараци". Дали обаче разликата между тях е чак толкова голяма или напротив?!