Иван Христов силно притеснен за дъщеря си Ава след разтърсващите думи на Вихра Петрова!

Дни, преди да му се случи най-голямото щастие - да стане баща за втори път, продуцентът Иван Христов е силно притеснен за първородната си дъщеричка Ава. Причината за това е шокиращото признание на бившата му съпруга Вихра Петрова, която след развода познати определят като доста объркана.

Наскоро Вихра Петрова изуми всички с твърденията си, че малката Ава вижда в паралелни светове, разказвайки озадачителна история. Случилото се, според Вихра Петрова, станало, когато Ава била още на 4 годинки и заедно семейството летувало в Лозенец. Тогава на гости при тях пристигнала приятелка на Вихра, заедно с кучето си.

[caption id="attachment_336652" align="alignright" width="300"]Иван Христов Иван Христов откачи след небивалиците, които Вихра разказва за Ава[/caption]

Кучето вече било на възраст, но стопанката му полагала всички грижи, за да го задържи при себе си още известно време. В деня, в който тя и животинката си тръгвали от Лозенец, жената тръгнала да води любимеца си за пореден път на ветеринар на преглед. И тогава Ава изумила майка си с думите си.

"Приятелката ми вече беше тръгнала, но Ава още спеше. В мига, когато стана, дойде при мен и ми каза, че кучето на приятелката ми й е казало "Чао", защото отива при други кучета и котки на небето. Помислих си, че е детска измислица или сън, но след няколко часа се обади дружката ми и ме шокира - заяви, че домашният й любимец е бил евтанизиран същия ден в кабинета на лекаря", разказва Вихра Петрова, убедена, че детето й е имало връзка с другия свят в детството си.

Думите на Вихра обаче силно притеснили Иван Христов, разкриват техни общи познати. Продуцентът не вярвал на подобни тези за връзки с отвъдното, прераждания и прочие, а чисто и просто решил, че бившата му е луднала след развода им.

"Не знаем дали той смята така, или Ирина Тенчева му внушава, но Иван Христов е разумен човек и рядко се тревожи за глупости. Този път обаче беше бесен от фантазиите на Вихра Петрова, защото се бои да не внушава врели-некипели на дъщеря му", коментират близки до продуцента.