Мария Гущерова скри шапката на всички с разкрития от интимния си живот с Християн Гущеров!

Миньончето Мария или новата госпожа Гущерова, се отпусна в свое интервю дотам, че разкри пикантни подробности от интимния си живот с нейния "Мечо" Християн Гущеров. За тотален шаш на всички, тя сподели, че креватната гимнастика е най-важното в отношенията й с Гущеров, който бил същински звяр в летлото.

"Тя и Мадона си го е казала отдавна - ако една жена иска да изглежда винаги млада и красива, то непременно трябва да си намери по-млад от нея партньор, който да я зарежда. Християн и неговата млада кръв правят точно това с мен - зареждат ме неимоверно, а животът ми е като една приказка", разкрива неочаквано Мария Гущерова.

[caption id="attachment_336807" align="alignright" width="300"]Мария Мария призна, че нейният Мечо се справя като звяр в леглото[/caption]

Тя обаче бърза да уточни, че с Християн Гущеров не само интимните ласки са на високо ниво. Двамата общували чудесно, имали много общи теми на разговор, обичали едни и същи неща, разхождали се сред природата, а дори и скандалите им действали зареждащо.

Другото, с което Мария озадачи феновете си, е категоричната й позиция относно моногамията. За учудване на мнозина, певицата заяви, че никога не е била с мъж само заради едната гимнастика, защото не разбира интимността по този начин. За нея, ако няма чувства, ласките са просто едно нищо. Харесвала и романа "50 нюанса сиво", но определено това не бил нейният вид интимно общуване.

В интервюто си Мария не забрави и малката си щерка Марая, заради която ставала всяка сутрин в 5 часа, за да приготви за училище. "Обичам да ставам по-рано от необходимото, защото само така мога да изпия спокойно сутрешното си кафе и да имам малко време за себе си", споделя Мария Гущерова.

И не на последно място отрече всички слухове относно отношенията й с баща й. "Не е вярно, че го мразя. Обичам баща си толкова, колкото и майка си. Просто те отдавна са разведени и той живее в Америка. Като разведена жена, аз напълно го разбирам и никога не съм спирала да поддържам връзката си с него", категорична бе Мария.