След толкова противоречиви слухове относно Диляна Попова и Асен Блатечки, най-сетне истината излезе наяве от Лора Караджова!

Щерката на Данчо Караджов - Лора Караджова изненадващо разкри цялата истина за отношенията на Диляна Попова и Асен Блатечки. Певицата, която е много добра приятелка с манекенката, избухна в гнева си към актьора и си каза и "майчиното мляко", видя Kliuki.bg.

В интервюто си за Сашо Диков, Лора Караджова се хвана на въдицата и без да се замисли, веднага отговори на въпроса му: "Абе, какво става с Диляна Попова и Асен Блатечки?! Заедно ли са, в крайна сметка, или не - чуват се всякакви неща", подпита я с любопитство Сашо Диков, а Лора Караджова пропя като славейче.

[caption id="attachment_336882" align="alignright" width="300"]Диляна Попова Асен Блатечки и Диляна Попова наистина са разделени и то от самото раждане на Борил[/caption]

Видимо вбесена на Асен Блатечки и в защита на добрата си приятелка, Лора Караджова изригна с упрек към чаровния актьор, заявявайки, че случилото се помежду им е неправилно и не е трябвало да става така.

"Нещата между Диляна и Асен са нередни, поне според мен. Не може така. Когато имаш дете от една жена, би трябвало да си до нея и бебето, когато то се роди. При тях обаче не стана така и не мисля, че той взе правилното решение. Все пак това дете са го правили двамата, а не само Диляна. Мястото на Асен трябваше да е до тях сега", категорична бе Лора Караджова, която май дори не се замисли дали приятелката й би одобрила да издават тайните й пред цяла България.

Думите на Лора Караджова веднъж завинаги потвърдиха слуха, който обикаля медиите още откакто малкият Борил се появи на бял свят. И той е, че Асен Блатечки и Диляна Попова очевидно не се разбират и не могат да живеят като семейство. Отношенията помежду им са напълно ясни и точни, а Асен е поел грижите за бебето, но дотам.

Актьорът наистина се е върнал при съпругата си Катерина Горанова и първородната си дъщеря Катя, с които продължава да живее. А с хубавата му изгора Диляна Попова го свързва единствено малкият му наследник с царското име Борил.