Изненадите около Алисия не спират

Алисия продължава да провокира интереса върху себе си. Поп фолк дивата цъфна в социалната мрежа с още провокативни подаръци. На снимките бившата любима на националния ни вратар Ники Михайлов показа невероятна тузарска гривна и красив букет, които получила от мистериозно гадже за деня на жената.

За разлика от врагинята си Николета, която не спира да се хвали във Фейсбук каква трябва да бъде майката и любимата, като се снима с маркови бельо и детска количка от Италия, Алисия мълчи, пише HotArena. Тя не казва кой е тайнствения обожател, подарил й шикозната маркова гривна и огромен букет с цветята на любовта – розите.

Изпълнителката на „Жестока болка” не разкри кой е мистериозния й любовник, отрупал я с тези скъпарски подаръци. Според източници близки до хайлайф средите Николета била бясна на Алисия заради скъпарските дарове и мистериозния любовник, който не спирал да я глези.

[caption id="attachment_336907" align="alignright" width="300"]Алисия се снима с шикозни бижута и огромен букет Алисия се снима с шикозни бижута и огромен букет[/caption]

Бижуто на ръката й е тузарско и струва около два бона. Букетът от рози бе същия, като на тротоара пред изпънатото возило, само цвета им е сменен. Което идва да подскаже, че той е от един и същи човек. Няколко са версиите за подаръците на звездата на „Ара мюзик”, които тя получи точно на 8-ми март

Първата версия е за мутренски бос или олигарх, от чийто брониран джип с тъмни стъкла бе щракната да слиза певицата дни преди това. А снимките с накитите във Фейсбук е начин поп фолк дивата да дразни бившия си, с който макар и разделени все пак би се жегнал, че гаджето му доста бързо го е заменила с друг.

Втора идея кой е подарил тези скъпи дарове на поп фолк звездата навежда на мисълта, че може да са от Ники Михайлов. Вратарят, който пази вратата на турския тим „Мерсин” изпадна в забвение, щом се раздели с Алисия. Подозренията са, че футболиста си е посипал главата с пепел и така й иска извинение за безкрайните си изневери.

Третата версия е братята на Ася да са я изненадали с красивите подаръци. Ако това е така тя не би си признала, за да дразни бившия си с мистериозно гадже. Рано или късно истината ще излезе наяве, но безспорен факт е, че вратаря се подразнил много, а новината за това вече е стигнала до ушите на Алисия.