Азис побърка дори анти-чалга феновете с убийствено превъплъщение в Лили Иванова, но го накараха да се почувства като заварениче

Азис снощи преживя цяла амплитуда от емоции: От върха – рязко надолу – и отново към върха! Певецът сбъдна мечтата си да се доближи максимално до своя идол - Лили Иванова, но освен бурни аплодисменти, това му донесе не малко разочарование, видя kliuki.bg. Изпълнителят очевидно беше доста смутен, но това не попречи да си получи заслужените бурни аплодисменти, дори от заклетото анти-чалга журЕ. Фънки даже даде да се разбере, че се възхищава на Азис, което заблуди драгия зрител, че Костинбродският славей ще бъде №1 в първата вечер на „Като две капки вода”.

Във фейсбук се нароиха постове като „Мразя чалгата и не харесвам песните му, но изпълнението му беше убиец!”. Азис получи категорично одобрение за превъплъщението си. Справи се така, че се намериха такива, които не повярваха, че е пял на живо, а ги е преметнал с плейбек! azis Докато оборваха твърденията на подозрителните, изведнъж журЕто грабна секирата на Фънки...и съсече Азис. Всеобщият любимец очевидно се чувстваше като заварениче сред артистите, но и оценките не направиха нищо, за да му вдигнат самочувствието! Комисията бавно и методично го наказваше с оценки и само един-единствен смелчак се осмели да му даде деветки. Очевидно са се опасявали от сигурното одобрение на феновете и го оставиха в положение на „средна хубост” в класирането.

Брилянтното изпълнение на Азис на немного популярната "Ветре, клех те" на само не му донесе максимален бал, не просто не получи подкрепа от останалите звезди, но и се превърна в тазгодишното Къци на шоуто.

Феновете изреваха от възмущение в социалните мрежи, че умишлено са ощетили Азис. Дори тези, които твърдят, че не слушат грам чалга, обявиха за пореден път журито в манипулации и нагаждане на вота. Очаквано Азис получи категорична десетка от зрителите, но тя му стигна, колкото да го постави на второ място.

Само дни преди старта на „Като две капки вода” певецът даде интервю за блога на Вихра Петрова. В него той разказа, че се е посветил изцяло на „Като две капки вода”. Даде да се разбере, че няма да напусне шоуто като реалититата, в които участва за няколко седмици, срещу гигантски хонорар.

Азис дори стигна по-далече. Той сподели пред Вихра, че е спрял участия с месеци напред, с изключение на няколко предварително поети ангажимента. Дори заяви: „Отдаден съм изцяло на формата, който искам и трябва да спечеля!”.

Азис снощи показа какво може, но дали ще му разрешат да грабне победата в „Като две капки вода”?