Петър Бакърджиев заряза журналистката Виктория Петрова заради бившата Мис България Гергана Гунчева, но видовден дойде!

Новинарката на Би Ти Ви Виктория Петрова най-сетне получи своето възмездие след като преди няколко години бе позорно изоставена от съпруга си Петър Бакърджиев. Спортният журналист прекрати брака си с Виктория Петрова заради една от най-красивите победителки в "Мис България" Гергана Гунчева.

Припомняме, че скоро след развода си с Виктория Петрова, Петър Бакърджиев се ожени за Гергана Гунчева, която му роди и първородния наследник Самуил. Двамата се раздаха на щастието и любовта си, докато изоставената Виктория Петрова ближеше рани и години след това все не успяваше да открие своя семеен пристан.

[caption id="attachment_337032" align="alignright" width="300"]Виктория Петрова Гергана Гунчева заряза бебето и си развя байрака, а бившият на Виктория Петрова беснее[/caption]

Днес обаче колеги на синеоката Виктория разкриха, че тя най-после се чувства отмъстена, а ядовете на бившия й мъж меко казано я удовлетворяват. Защото се оказа, че прелестната Гергана Гунчева третира мъжа си като бавачка и го натоварва с все повече задължения покрай къщната работа и бебето.

Свикнала да се радва на перфектни мерки и поддържана визия, Гергана Гунчева изобщо не успяла да се съсредоточи върху ролята си на майка. Наскоро тя подновила ежесневните си тренировки във фитнеса, както и посещенията на различни спа и козметични процедури, без да се замисля особено на кого ще оставя малкия Самуил.

Нещо повече - вече няколко пъти Гергана Гунчева стигала дотам, че да води бебето директно в офиса на Би Ти Ви. Тя го "тръскала" на баща му Петър Бакърджиев, а той на свой ред бил бесен като се чудел да работи или да дундурка детето си.

"Петър става все по-изнервен от прищевките на Гергана и това е съвсем нормално. Къде се е чуло и ведяло бебе да се гледа в телевизия, докато майка му вършее по фитнес залите да вае бедра?! Преди да се роди Самуил, двамата бяха като истински влюбени гълъбчета, но от известно време скандалите им зачестиха твърде много", разкриват колеги на Петър Бакърджиев от Би Ти Ви.

И сякаш, за да направят четка на Виктория Петрова, те все по-често коментират, че така му се пада на спортния журналист, като изоставил сериозната и отговорна жена заради красивата миска. Думи, които особено се нравели на Виктория и тя дори не се и опитвала да скрие този факт.