„И аз го мога” предизвика брожения с първия си състезателен ефир – обвиненията пак срещу журито

„И аз го мога” стана поредното шоу на Маги Халваджиян, който разяри зрителите.

Всички недоволстват все от едни и същи неща – представянето на участниците и оценките на журито. Извън всяка състезателна логика славната дружина на Ники Кънчев, Елена Петрова и Александър Балкански тотално ощети съвършени изпълнения и направи победител сгрешил играч.

Симона Пейчева стана първият победител в надпревара на „И аз го мога”, и то – след като падна от въжето, на което трябваше да балансира, видя kliuki.bg. simona peycheva Зрителите, трудно, но все пак преглътнаха опитите на Стефан Гъмов да изиграе Рачков. Поздравиха гимнастичката да направи опит отново, след като е сгрешила веднъж. Отказаха да повярват обаче, че България е направила победител провален номер и да простят на журито оценките по симпатия.

Шампионката по художествена гимнастика падна на пода, докато се опитваше да балансира на въже. Номерът и не беше никак лесен – предвид, че го упражнява от скоро и факта, че беше с вързани очи. Хубавото е, че Симона Пейчева не се контузи и доказа спортен хъс като премина през препятствието от втория опит.

Личеше й, че е неуверена. Трепери като лист и дори Елена Петрова се разплака солидарна с нея. След като поправи грешката получи заслужени аплаузи, дори от прекия си конкурент Ники.

Фейсбук-бедствието обаче настъпи след обявяването на победителя за вечерта. Като след всеки спорен лайф на X-factor или „Като две капки вода”, победителят на вечерта беше разкъсан! Веднага нададоха масов вой срещу некомпетентно жури, способностите на водещия, задкулисните договорки и т.н.

И ако в „Капките” никой не ропта срещу Фицата, а шумотевицата беше покрай оценките и изпълнението на Азис, Симона Пейчева беше залята с критики. Не било достойно да почели с подбутване и съжаление. Ако имала спортна чест, трябвало да признае победата на Ники. Някогашната успешна гимнастичка със сигурност се е видяла в чудо от коментарите и се принуди да направи съобщение във Фейсбук: simona peycheva 3 simona peycheva 4 Вече се появиха първите зрителски фаворити в „И аз го мога”, но Симона Пейчева събуди повече съпричастност, отколкото възхищение с това: